Witam ,
Jako profesjonalny fotograf od dawna zastanawiam się nad tym pomysłem a co wy o tym sądzicie ? Czy Grey pomógł Polaków żeby otworzyli się bardziej na takie inicjatywy ? :) Komentujcie a może robię wam sesje :)
lista tematów
Może wasze opinie o sesji zdjęciowej BDSM ?
Ja myślę, że żaden film nie jest w stanie zmienic poglądów poszczególnych osób. Jeżeli ktoś się nie lubuje w takich klimatach to zapewne dalej tak jest.
Zależy jak ów sesja byłaby przedstawiona, wszystko ma swoje GRANICE ;)
Hehehe no nikt nie będzie oczekiwał żeby model lub modelka liczył do 6 ;) I tak zgadza się że jeden film nie zmieni pewne rzeczy tak o ale mi się wydaję że więcej osób mysli o tym tylko nie mogą wrazić emocje lub opowiadać :)
Profesjonalne sesje zdjęciowe wywołują w rezultacie wiele emocji. I o to chodzi. Ich rodzaj zależny jest o fotografa, jego pomysłu, nie ukrywajmy też zapotrzebowania.
BackPacker: I tak zgadza się że jeden film nie zmieni pewne rzeczy tak o ale mi się wydaję że więcej osób mysli o tym tylko nie mogą wrazić emocje lub opowiadać :)
Nikogo na nie na pewno nie namówisz siłą...
Nie.
Lepszą zachętą byłoby wyrażenie własnego poglądu na temat danego rodzaju sesji, aniżeli oferowanie jej na forum, w dodatku na zasadzie "coś za coś"... -,-.
P.S.
Nie chcą o tym głośno mówić/pisać bo nie chcą/nie mają potrzeby się z tym afiszować.
Osoby z kręgów danego fetyszu swobodnie znajdą kogoś, kto zajmuje się takim rodzajem fotografii.
Także, zagłąb się w dane środowisko .