Założyłam ten temat aby poznać wasze opinie na temat sesji fotograficznych
Jestem początkującym fotografem i szukam chętnych na sesję modelek ale ciągle mam mało pomysłów na stylizację i inne elementy fotografii. Pomimo, iż tych pomysłów jest sporo to ciągle szukam. Jeśli chcecie mi pomóc piszcie swoje !
Chcesz być fotomodelką?
hej..wiesz ja nie mam doswiadczenia w fotografowaniu wiec zabardzo Ci nie pomoge..ale mysle ze korzystannie z pomysłow z neta nie jest głupią sprawą...potem zaczna sie rodzic swoje pomysły )
Fotomodeling, to ogółem branża, w której można swoją wyobraźnie przelać na zdjęcia, a one zatrzymują czas ;).
Moim zdaniem jest, to na prawdę fajna sprawa, podczas sesji jest dużo śmiechu, zabawy, a co nalepsze później efekty są super ;D..
Sama jestem początkującą fotomodelką i wiem, że co do pomysłów czasem jest ciężko, ale jak znajdziesz fotomodelkę, która wykaże się zaangażowaniem, to razem coś wymyślicie ;)..
Teraz zaczyna się małymi kroczkami robić ciepło także dobre będą sesje w plenerze i to na prawdę na wszelkiego rodzaju terenie ;)
No w sumie tak ;)..
Jeżeli na prawdę chcesz iść w tym kierunku, to wejdź na maxmodels, poszukaj jakichś dziewczyn z okolicy i leć na sesje wykorzystując swoje pomysły ;).. Każdy zaczyna od zera ;p
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"