Zapraszamy do wzięcia udziału w IV edycji Konkursu fotograficznego „UCHWYĆ ENERGIĘ”
Tegoroczna edycja konkursu „Uchwyć Energie” rozpocznie się w dniu 15 czerwca 2011 r. i potrwa do pierwszych dni października, kiedy to odbędzie się ogłoszenie wyników i wręczenie nagród, tj. Grand Prix Konkursu oraz I i II Wyróżnienia. Wręczenie nagród planujemy zorganizować podczas Międzynarodowego Kongresu Energii Odnawialnej Green Power 2011.
Aby wziąć udział w konkursie należy zarejestrować się na stronie konkursowej www.uchwycenergie.pl i zamieścić zdjęcia w galerii konkursowej IV edycji. Prace przyjmowane będą od 15 czerwca 2011 r. do 15 września 2011 r. Spośród nadesłanych prac fotograficznych niezależne jury wyłoni 3 zwycięskie zdjęcia.
Grand Prix konkursu w tym roku będzie lustrzanka cyfrowa NIKON D7000 body oraz obiektyw NIKON 18-55 VR. I wyróżnienie w konkursie zostanie nagrodzone lampą błyskową METZ 50 AF-1 canon. Za II wyróżnienie w konkursie laureat otrzyma aparat cyfrowy NIKON Coolpix s3100. Dodatkowo spośród nadesłanych zdjęć Miesięcznik Foto przyzna trzy wyróżnienia nagrodzone półroczną prenumeratą magazynu. Podczas trwania całego konkursu przyznawane będą również nagrody tygodnia – albumy o fotografii z serii National Geographic oraz trzy nagrody miesiąca – torby Lowepro.
Konkurs fotograficzny BBI Zeneris „Uchwyć Energię” ma na celu propagowanie idei Odnawialnych Źródeł Energii oraz zwrócenie uwagi, na właściwe jej wykorzystywanie, zwłaszcza wśród młodych osób.
Partnerami medialnymi konkursu w tym roku zostały: Magazyn Foto, serwis Fotopolis.pl, serwis Streemo.pl, Radio Wnet, Vortal EnergieOdnawialne.pl, galerie internetowe Plfoto.com oraz Fotka.pl.
Patronem honorowym konkursu jest Ministerstwo Gospodarki.
lista tematów
IV edycja Konkursu „UCHWYĆ ENERGIĘ”
dzięki za info :)
nirel: Konkurs fotograficzny BBI Zeneris „Uchwyć Energię” ma na celu propagowanie idei Odnawialnych Źródeł Energii oraz zwrócenie uwagi, na właściwe jej wykorzystywanie, zwłaszcza wśród młodych osób.
Modne i na topie :)
Fajnie, że tego typu przedsięwzięcia są promowane...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
NIE CZYTAJ TEGO...Huba buba śmierć za jutra-Jeżeli to przeczytałeś to twoja matka jutro zginie chyba że wkleisz to do innych 5 gier
No to teraz szukać energii i szukać jadłodajni z grochówką, pewnie tyle tam jest tej nie spożytej energii.
kochani zapraszam do LAJKOWANIA ( mojego linku musicie pierw w niego kliknac:))... odwdzięcze sie.. bardzo dziekuje... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=596480163705281&set=a.594677237218907.1073741829.218825671470734&type=1&theater