Sesja TFP ( Warszawa)
http://www.maxmodels.pl/tuptus1991.html
No wlasnie poznan odpada , a w tak mlodym wieku nie tfp - wiesz jakos mi sie to nie widzi przez to ze pewnie i tak robisz zdjecia amatorsko nie pracujesz w studiu i nie masz wyksztalcenia.
ps. w dziejszych czasach jest takie powiedzenie , za darmo umarło... Jeżeli chcesz mieć fajne zdjęcia musisz płacić ,więc powodzenia w szukaniu foto-amtorów którzy biegają z kieszonkowym aparatem i robią śłit zdjęcia do lustra tak jak wczoraj jedna Pani wszechwiedząca IIICukiereczekIII
Powodzenia , napisz do niej na pewno zrobi Tobie kilka zdjęć i to może jeszcze za free.
No niestety juz taki jestem , zdjęcia widziałem juz po fakcie napisania posta . Musze przyznać ze sa dobre ale wszystkie sa strasznie przepełnione pozytywna energia a ja szukam odwrotności do tego , a sadze ze w mojej opinii dużo sie nie pomyliłem .
No to zyjemy w roznych swiatach , czesto wspolpracuje ze p.fotograf ktora robila sesje celebryta i nie tylko pracuje w studiu i cholera nie pobiera odemnie zadnych oplat - dziwne ... poza tym kto szuka nie bladzi i mozna znaleźć fotografow amatorow ktorzy robia zdjecia b.dobre i nie biora za to kasy bo jest to ich pasja .
Wiem ale tam mi sie nie chce szukac - jestem leniwa osoba jesli o to chodzi . dlatego tu napisalem .