patrykolszanski
patrykolszanski
  20 listopada 2010 (pierwszy post)
Okey okey , szukam mlodych fotografow ktorzy zgodzili by sie na sesje TFP . Co by zdjecia mogly trafic do mojego portfolio jak i waszego . Probke zdjec z moim udzialem mozecie znaleźć tu :
http://www.maxmodels.pl/tuptus1991.html
Flo
Flo
  20 listopada 2010

ja bym może i coś z Tobą zrobiła, ale w Poznaniu i nie TFP

patrykolszanski
patrykolszanski
  20 listopada 2010

No wlasnie poznan odpada , a w tak mlodym wieku nie tfp - wiesz jakos mi sie to nie widzi przez to ze pewnie i tak robisz zdjecia amatorsko nie pracujesz w studiu i nie masz wyksztalcenia.

Dolny
Dolny
  21 listopada 2010
patrykolszanski
patrykolszanski: No wlasnie poznan odpada , a w tak mlodym wieku nie tfp - wiesz jakos mi sie to nie widzi przez to ze pewnie i tak robisz zdjecia amatorsko nie pracujesz w studiu i nie masz wyksztalcenia.

Boże... nie widziałeś jej prac a już negatywnie się nastawiasz do niej...
Dolny
Dolny
  21 listopada 2010

ps. w dziejszych czasach jest takie powiedzenie , za darmo umarło... Jeżeli chcesz mieć fajne zdjęcia musisz płacić ,więc powodzenia w szukaniu foto-amtorów którzy biegają z kieszonkowym aparatem i robią śłit zdjęcia do lustra tak jak wczoraj jedna Pani wszechwiedząca IIICukiereczekIII

Powodzenia , napisz do niej na pewno zrobi Tobie kilka zdjęć i to może jeszcze za free.

patrykolszanski
patrykolszanski
  21 listopada 2010

No niestety juz taki jestem , zdjęcia widziałem juz po fakcie napisania posta . Musze przyznać ze sa dobre ale wszystkie sa strasznie przepełnione pozytywna energia a ja szukam odwrotności do tego , a sadze ze w mojej opinii dużo sie nie pomyliłem .

feuliette
feuliette
  21 listopada 2010
patrykolszanski
patrykolszanski: szukam mlodych fotografow ktorzy zgodzili by sie na sesje TFP

maxmodels do koloru do wyboru
patrykolszanski
patrykolszanski
  21 listopada 2010
Dolny
Dolny: ps. w dziejszych czasach jest takie powiedzenie , za darmo umarło... Jeżeli chcesz mieć fajne zdjęcia musisz płacić ,więc powodzenia w szukaniu foto-amtorów którzy biegają z kieszonkowym aparatem i robią śłit zdjęcia do lustra tak jak wczoraj jedna Pani wszechwiedząca IIICukiereczekIII Powodzenia , napisz do niej na pewno zrobi Tobie kilka zdjęć i to może jeszcze za free.

No to zyjemy w roznych swiatach , czesto wspolpracuje ze p.fotograf ktora robila sesje celebryta i nie tylko pracuje w studiu i cholera nie pobiera odemnie zadnych oplat - dziwne ... poza tym kto szuka nie bladzi i mozna znaleźć fotografow amatorow ktorzy robia zdjecia b.dobre i nie biora za to kasy bo jest to ich pasja .

Konto usunięte
Konto usunięte: maxmodels do koloru do wyboru

Wiem ale tam mi sie nie chce szukac - jestem leniwa osoba jesli o to chodzi . dlatego tu napisalem .
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  21 listopada 2010

to nie miejsce na tego typu ogloszenia to raz

patrykolszanski
patrykolszanski: pracuje w studiu i cholera nie pobiera odemnie zadnych oplat - dziwne

a co ma praca w studio do tego czy ktos pobiera oplaty czy nie
Nikt kto zawodowo sie tym zajmuje i ma zlecenia nie zrobi Ci zdjec TFP na których moglby zarobic a jesli juz to do realizaji jakiegos komercyjnego zlecenia a nie Twoich wizji
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.