od niedawna jestem posiadaczem, i chcialbym poznac opinie innych na temat tego aparatu... widze ze mozliwosci sa dosc duze, wiec bedzie trzeba poznac strukture tego cacka...
- co sadzicie o tej przejsciowce ??
- jak widzicie ten aparat, co na tak, a co na nie ??
- jak dlugo nalezy ladowac akumulatory do tego aparatu (mam modele: energizer 2500 x 2, oraz philips 2450 x 2) ??
- ktore programy tematyczne sa najciekawsze, i za pomoca ktorych mozna zrobic najlepsze zdjecia tym sprzetem ?? pozdro
lista tematów
fuji s5700
no aparat byl zaje.... ale lata mlodosci to on ma juz za soba niemniej nie jest zly ciagle
stara konstrukcja szumiaca matryca pewnie nie kazdemu wystarczy tez liczpa px niemniej lepszy njiz malpki nowe za ca 300pln
Konto usunięte: - jak dlugo nalezy ladowac akumulatory do tego aparatu (mam modele: energizer 2500 x 2, oraz philips 2450 x 2) ??
a majac 10 litrow benzyny ile kmk przejedziesz?
zalezy czym ladujesz a dokladniej jakim pradem ja polecam ladowarki procesorowe ktore same w odpowiedniej chwili koncza proces ladowania
Konto usunięte: - ktore programy tematyczne sa najciekawsze, i za pomoca ktorych mozna zrobic najlepsze zdjecia tym sprzetem ?? pozdro
polautomatyuczne jesli oczywiscie masz odpowiednia wiedze z dziedziny fotografii( pojecia czas , przeslona iso i ich wpluyw na zdjecia oraz ograniczenia jakie stawia ten konkretny model w ww
joker4444: zalezy czym ladujesz a dokladniej jakim pradem ja polecam ladowarki procesorowe ktore same w odpowiedniej chwili koncza proces ladowania
co do pradu, ladowane sa jednostka 10 V - ladowarka philipsa z wejsciem na aa, oraz aaa... tak to wyglada w tym przypadku
joker4444: polautomatyuczne jesli oczywiscie masz odpowiednia wiedze z dziedziny fotografii( pojecia czas , przeslona iso i ich wpluyw na zdjecia oraz ograniczenia jakie stawia ten konkretny model w ww
jestem nowicjuszem, przeszedlem z kompaktowki na s5700