NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
NajaranaRapem93
  29 sierpnia 2010 (pierwszy post)

Witam .
mam pyt.czy ten aparat da sie ladowac przez port usb? czy trzeba za kazdym razem nowe baterie?

:rock:
AlicjaBezKrainy
Posty: 455 (po ~93 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  29 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: czy trzeba za kazdym razem nowe baterie?


Najłatwiej kupić akumulatorki z ładowarką.
AlicjaBezKrainy
Posty: 455 (po ~93 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  29 sierpnia 2010

... Nie dokończyłam.

Z tego co mi wiadomo zwykłe baterie mogą źle wpływać na aparat.

NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
NajaranaRapem93
  29 sierpnia 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Najłatwiej kupić akumulatorki z ładowarką.

te do baterii? czy jakie mialas na mysli?
:rock:
joker4444
Posty: 32031 (po ~88 znaków)
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  29 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: FujIflilm

jaki model dokladnie ...niektore fuji sa na akumulatorki uniwersalne AA a inne maja aku dedykowane wtedy ładowarka jest w zestawie....
Jeśli AA to każde alkaiczne baterie beda odpowiednie na pewno nie mniej niz akumulatorki a czesto sa tez lepsze niestaty tylko używanie ich wiaze sie z o wiele wiekszymi kosztami
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
NajaranaRapem93
  29 sierpnia 2010

tu byly al;kaiczne w zestwie ale padly zaraz.;/
a jaki to model to nie wiem x/ bo tu nie pisze . -,- poszukam na googlach to moze znajde i dam linka

:rock:
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
NajaranaRapem93
  29 sierpnia 2010
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51-%2BDePTLgL._SL500_AA300_.jpg
o to ten
:rock:
joker4444
Posty: 32031 (po ~88 znaków)
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  29 sierpnia 2010

kup 2 akumulatorki i ładowarkę ewentualnie 4 zeby miec na zapas zawsze zaplacisz troszke ale wyjdzie w sumie taniej niz coraz kupowac baterie AA ....zreszta sama widzialas jak szybko padły i bron boze nie probuj ladowac ladowarka baterii jedynie akumulatorki
Przez kabel USB nie naładujesz w tym aparacie akumulatorków musisz zaopatrzyc sie w ładowarke i aku do dostania w kazdym sklepie rtv

NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
NajaranaRapem93
  30 sierpnia 2010

aha ok . dziekuje za pomoc:)
a tak btw. to dobry jest aprat?

:rock:
joker4444
Posty: 32031 (po ~88 znaków)
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  31 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tak btw. to dobry jest aprat?

jak kazdy z tego typu w podobnej cenie naprawde jakos nie ma zeby w tym segmencie byl jakis totalny szit czy mega sprzet w porownaniu w obrebie segmentu;)
...bynajmniej nie slyszalem
NajaranaRapem93
Posty: 158 (po ~72 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
NajaranaRapem93
  1 września 2010

no ok dziekuje:)
nawet nie wiem ile kosztował..

:rock:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.