Jak wiecie sprzedaje obiektyw Trioplan 1:2.8/100 V Meyer i jeden gościu napisał do mnie zapytanie jaki jest tan optyczny , a ja zonk, nie wiem o co chodzi mu , przeczytałem że to jest pole widzenia , ale nie wiem gdzie to jest napisane , czy to jest 2.8/100 ?
lista tematów
Tan optyczny
trzeba bylo wstawic do jakiegos komisu foto a nie na allegro cos o czym nie masz pojecia i nie mozesz sprawdzic tego ...pierwszy krok do negatywa zrobiles
Nie używałeś tego wiec jak już trzeba bylo napisac ze sprzedajesz jako uszkodzony
Obiektyw moze byc dajmy na to rozjustowany ...
joker4444: trzeba bylo wstawic do jakiegos komisu foto a nie na allegro cos o czym nie masz pojecia i nie mozesz sprawdzic tego ...pierwszy krok do negatywa zrobiles
Nie używałeś tego wiec jak już trzeba bylo napisac ze sprzedajesz jako uszkodzony
Obiektyw moze byc dajmy na to rozjustowany ...
Sprawdzałem go dzisiaj na Zenicie i działa, a teraz powiedz mi jak ten tan sprawdzic?
Hej wszystkim :))
Jestem moderatorem klanu "Jaram się Fotografią jak Ty zielskiem."
Jest to klan związany z fotografia ;)
Jeśli masz ciągotki do pstrykania to na pewno znajdziesz u nas coś ciekawego ! ;]
Razem z całą ekipą klanu zapraszamy do naszej rodzinki ;]
PozdroooOO ^^
(;
Jeśli masz ciągotki do pstrykania to na pewno znajdziesz u nas coś ciekawego ! ;]
PozdroooOO ^^
(;
Konto usunięte: Hej wszystkim :))
PozdroooOO ^^
idź stąd