siemka .zna ktos jakis program zeby usunac nick ze zdjecie bardzo wazne
lista tematów
jak usunac login czy nick ze zdjecia?
Zdjęcia podlegają ustawie z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Złamanie praw autorskich jest karane grzywną, ograniczeniem wolności lub pozbawieniem wolności do lat 3 - sprawą zajmuję się sąd właściwy dla miejsca zamieszkania pozwanego.
oskar: W dozie sprostowania tyczy się to wykorzystywania prac innych autorów, rozpowszechniania itp itd.
To już sobie darowałem ...
Hmm ja to bym tak chciał żeby np jakieś moje makro ktoś sobie wziął bez pytania.
I powielił tak z 10 tys. razy na okładce a potem wydał książkę i napisała że zdjęcie zrobił on sam :) Ehhhhh
Wiesz niekiedy ludzie mają problemy ze zrozumieniem takich kruczków, chociaż dla CIebie, mnie to oczywiste.
Rozumiem ze to wkurza. Mi na razie koleś tylko przywłaszcza "mentalnie" pare zdjęc chwaląc się do innych ze on robił. :) Dlatego też ten temat o ramce. :)
oskar: Wiesz niekiedy ludzie mają problemy ze zrozumieniem takich kruczków, chociaż dla CIebie, mnie to oczywiste.
Rozumiem ze to wkurza. Mi na razie koleś tylko przywłaszcza "mentalnie" pare zdjęc chwaląc się do innych ze on robił. :) Dlatego też ten temat o ramce. :)
zechce to i tak wytnie ją
najlepiej go postrasz niech udowodni że to jego(pokaze RAWa np)
Poprosiłem go o rawy. To powiedział ze mi nie będzie nic udowadniał:) I ze jak nie przestane ich publikować to poda mnie do sądu:D
Poprosiłem żeby to zrobił:) I po tym dodał mnie wszędzie gdzie można do CL
:)
Hej wszystkim :))
Jestem moderatorem klanu "Jaram się Fotografią jak Ty zielskiem."
Jest to klan związany z fotografia ;)
Jeśli masz ciągotki do pstrykania to na pewno znajdziesz u nas coś ciekawego ! ;]
Razem z całą ekipą klanu zapraszamy do naszej rodzinki ;]
PozdroooOO ^^
(;
Jestem moderatorem klanu "Jaram się Fotografią jak Ty zielskiem."
Jest to klan związany z fotografia ;)
Jeśli masz ciągotki do pstrykania to na pewno znajdziesz u nas coś ciekawego ! ;]
Razem z całą ekipą klanu zapraszamy do naszej rodzinki ;]
PozdroooOO ^^
(;