Witam serdecznie.
Domyślam się że oberwie mi się za ten temat gdyż szanowni moderatorzy uznają go za reklamę nie czytając nawet wątku do końca.Ale cóż zaryzykuję,mam nadzieję że warto i skorzystacie z wiedzy jaką będę wam dawkował:)
Na wstępie pragnę uprzedzić iż nie jest to reklama strony komercyjnej ani w żaden sposób reklama siebie.No dobra wyjaśni się więcej jak zacznę mówić o konkretach.
Więc!Zapraszam wszystkich do obserwowania mojego autorskiego projektu o nazwie "Luis".
Jest to fotograficzny projekt w którym chcę zaprezentować ciekawe fotografie i omówić je wg aspektów technicznych a co za tym idzie podzielić się z zainteresowanymi własną wiedzą i doświadczeniem.
Projekt ma charakter fotobloga w którym systematycznie z różną częstotliwością będę opisywał jak zrobić ciekawe zdjęcia prezentowane na stronie,rozpatrywał sprzęt fotograficzny,oprogramowanie do edycji zdjęć i pokazywał jak z tego fajnie korzystać.
Projekt dopiero co ruszył ale mam nadzieję że zainteresują was już fotografie zamieszczone w blogu:)
Aha blog nie jest czysto techniczny z natury,zawiera również opowiadania towarzyszące podróżom Luisa...a kto to?
czytajcie:
www.luis.fotolog.pl
P.S
Moderatorów proszę o przeczytanie całego tematu i chwilę zastanowienia się zanim będziecie chcieli pokazać własną władzę i wyższość :) - bez urazy oczywiście
lista tematów
żądni wiedzy-tajniki fotografii
a moze i widac... nie mnie to oceniac, bo dalbym sobie 2+ /plus dlatego, ze wiem gdzie nacisnac zeby zrobic pstryk (:/
roznica miedzy toba a mna jest taka, ze ja nie twierdze ze znam "tajniki fotografii", nie probuje nikogo uczyc robienia zdjec i nawet nie uwazam siebie za autorytet mogacy to robic. ty rowniez nie powinienes.
ja po prostu sobie pstrykam i marnuje transfer w internecie wrzucajac moje zdjecia na rozne strony...