oskar
oskar
  4 lutego 2010 (pierwszy post)

Czekam na jakąś poradę, chce kupić któryś z tych aparatów. Wiadomo 500d najlepszy z tych modeli, chodzi mi o to czy jest pomiędzy nimi duża różnica. To ze matryce mają różne to wiem, ale np iso, ewentualnie zastosowanie jakiegoś procesora graficznego lub coś co przemawia za ktorymś z modeli? Czekam na rade.

spioch
spioch
  8 lutego 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe kto je wstawil czyz nie

No skoro Ty je masz u siebie na profilu to zapewne Ty je tam dodałaś :)
Bubixx
Bubixx
  9 lutego 2010

sluchaj, jezeli masz do wyboru te trzy modele to tylko od Ciebie zalezy czypotrzebujesz lustro do tego zeby fajnie wygladalo czy do tego aby sprawnie dzialalo i abys mogl rozwijac swoje umiejetnosci, jesli chcesz miec proste body ktorym wszstko uchwycisz co bedziesz chcial to bierz 1000d i nie przeplacaj ale jezeli robisz zdjecia nie tylko report ale takze dla hobby i chce isc w strone coraz lepszych ujec to wez 500d i na pewno ten model bedzie powoli pchal cie w gore i wymagal abys troche poczytal lecz wiadomo ze to jest sprzet amatorski ale na pewno do nauki bardzo fajny i wdzieczyny...

bartheq
bartheq
  9 lutego 2010
oskar
oskar: Wiadomo 500d najlepszy z tych modeli,

juz nie - wczoraj oglosili 550tke (:
Bubixx
Bubixx
  9 lutego 2010

wiadomo ze w czym mniej zer tym lepiej ale wszystko zelzy do czego Ci potrzebny sprzet... :)

paulczkow
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 20
paulczkow
  9 lutego 2010

Canon 550 nowosc!

Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)

Bubixx
Bubixx
  9 lutego 2010

jasne ze czym nowszy sprzet tym lepsze rozwiazania, szkoda ze tak szybko nie pracuja nad nowymi sloikami... puszki caly czas nowe a lustra te same... malo nowosci...

LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  11 lutego 2010
paulczkow
paulczkow: Canon 550 nowosc!

Może to dlatego właśnie cena 450tki spadła do 1990 PLN :mrgreen:
paulczkow
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 20
paulczkow
  12 lutego 2010
LeonGrande
LeonGrande: Może to dlatego właśnie cena 450tki spadła do 1990 PLN

dlateo tez pewnie :ninja: ale nie wiem jakos nie mam czasu, ani pieniedzy na pogonisz za krolikiem :lol: stwierdzile ze na dlugo zostanie w formacie aps-c bo trzeba sie najpierw nauczyc robic zdjecia naprawde dobre zeby pakowac miliony w FF :ziober2:

Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)

m5830
m5830
  13 lutego 2010

Moim skromnym zdanie lepiej inwestować w dobre obiektywy, bo korpusy dość często są modernizowane, a dobry obiektyw może całe lata służyć.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.