Czy wyglad na fotografiach jest najwazniejszy ? A moze nie ? Ja np lubie jesli ktos na fotografiach przedstawia pasje .A wy ?
lista tematów
Wyglad ?
Konto usunięte: Czy wyglad na fotografiach jest najwazniejszy ? A moze nie ? Ja np lubie jesli ktos na fotografiach przedstawia pasje .A wy ?
nie wiem czy dobrze Cie zrozumialem
jako ze fotografuje glownie ludzi staram sie pokazac ich czesto takimi jak sa Ale oczywiscie ze poprawia sie przed zdjeciem lub w post procesie pewne rzeczy czesto modelkom (modelom)
joker4444: GeloT:Czy wyglad na fotografiach jest najwazniejszy ? A moze nie ? Ja np lubie jesli ktos na fotografiach przedstawia pasje .A wy ?
nie wiem czy dobrze Cie zrozumialem
jako ze fotografuje glownie ludzi staram sie pokazac ich czesto takimi jak sa Ale oczywiscie ze poprawia sie przed zdjeciem lub w post procesie pewne rzeczy czesto modelkom (modelom)
Tak dobrze rozumiesz . Wiem ze fotografie przedstawiaja glownie ludzi.Jesli sa to modelki ? to ladna buzie czy figure .Ubior ? tez rzecz jasna . Co myslisz o tych fotkach dziewczyn gdzie przyklejone do sciany ? tzw samorobki czesto ktore widze .
.wygląd?? nie ! :D
Zdjęcia najlepiej wyglądają jak przedstawiają daną osobę naturalnie a nie że zdjęcia są tak poprzerabiane że laską się aż ryj świeci..wiesz o co cho ;p
zależy. jeżeli mamy wyeksponować piękno danej osoby to owszem, ale jeżeli chodzi o samą fotografię to nie uroda osoby na niej jest najważniejsza a to jak całość się skomponuje. bo chcąc zrobić fajne zdjęcie możemy to zburzyć pokazywaniem piękna człowieka i np ja w większości uznaję zasadę: możesz nie wyjść pięknie ale za to zdjęcie jest dobre
czy coś ;)