wiec tak... zajmuje sie fotografia, ale zdjec nie obrabiam... jednak teraz jest inaczej... musze poprawic zdjecie... chodzi o to ze kadr poszedl na drzewo a nie osoby przed nim... no i te osoby sa rozmazane tak troche... ogolnie zdjecie nie jest mi potrzebne ale chce je dac w prezencie komus... i czy ktos wie jak zrobic te osoby ostre? mam photoshop'a cs4 i jesli kto sie jak to zrobic niech bedzie taki mily i mi powie jak to zrobic w tym... albo poda jakis inny program
z gory dzieki
obrobka zdjecia strona 1 z 2
Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego :)
Tło skopiuj i wybluruj i tą poprzednią warstwę wstaw przed wyblurowanym tłem.
widze ze myslenie nie jest twoja przyszloscia ;]
bo oni nie jestem boy'em ani emo ;]
co do zdjecia to chodzi mi o takie cos
http://img134.imageshack.us/img134/3851/forumgi.jpg
idzie to naprawic?
Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego :)
Taki z Ciebie Fotograf jak ze mnie astronauta.
plus zdjęcia o takim formacie , o takich wymiarach i tak kijowej jakości nadaje się do kosza.
tak na szybkiego żeby Ci pokazać o co chodzi... trochę dokładności i może by dało się jeszcze coś poprawić.
o matko ludzie ;x
nie oceniajcie po jednej fotce...
poza tym specjalisci chyba wiedza lepiej od was czy nadaje sie do tego czy nie ;]
zdjecie specjalnie pomniejszylam bo chodzilo mi tylko aby wam pokazac o co mi chodzi -_-
a problem powstal przez to ze obiektyw byl za duzy a ja za blisko stalam...
o a jak takie cos mozna zrobic?