hej, mam na imię Asia i jestem początkującym fotografem, rozkręcam działalność i potrzebuję chętnych do zdjęć, by je później umieścić w moim portfolio. Tu jest moja strona: http://www.flickr.com/photos/joanna__wozniak/ możecie zobaczyć próbkę moich możliwości, szukam dziewcząt z Łodzi, otwartych, nie bojących się aparatu ;-)
lista tematów
djęcia za darmo :-)
póki co pracuję z dziewczętami :D bez urazy, jeśli tutaj nie umieszcza się tego typu postów to przepraszam, dowiem się u admina i jeśli jest to nadużycie, usunę post ;-)
Konto usunięte: póki co pracuję z dziewczętami :D bez urazy, jeśli tutaj nie umieszcza się tego typu postów to przepraszam, dowiem się u admina i jeśli jest to nadużycie, usunę post ;-)
Konto usunięte: 2. Zabrania się reklamowania swojego: profilu, klanu, quizu, imprez... itp oraz podawania jakichkolwiek danych kontaktowych.
A tak poza tym to nie można usuwać postów. Idź na maxmodels.pl tam znajdziesz "modelki"
w takim razie, któryś z Adminów to usunie, przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, brzmicie jakby stało się coś niewybaczalnego, pozdrawiam serdecznie,
Asia