chciałem się zapytać jakie są powody tego, że robicie sobie zdjęcia od lustra :P ?
fotki od lustra strona 2 z 3
no ja sobie raz zrobiłam w windzie, bo ładnie wyglądałam^^ a raz dla jaj, mogę nawet pokazać, bo to dzieło sztuki xDD
boszzz to jakby zapytać po co się w ogóle focić ;]
bo mają ładna ramę lustra? drogie kosmetyki z tyłu? biała, niespotykaną pralkę?
a może po prostu brak wiedzy odnośnie ustawień aparatu i innych technicznych w aparacie/telefonie możliwości .... może po prostu inaczej nie umieją? i są za leniwi by się naumieć? i dlatego że większość tak ma to oni też :P
i wsio
Flo - słitaśnie :D
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Je mam dwa zdjęcia do lustra hahahha.
Jedno które widziałeś Aruś tylko Ty i Łukasz ( mam nadzieję, że pamiętasz ) I w sumie nie wiem po jaki kij je zrobiłam tak dla beki "zawsze musi być ten pierwszy raz" hahah
Drugie u Łukasza w windzie bo mnie zmusili a poza tym to była swego czasu 4 osoba tradycja, że każdy w owej windzie musi mieć foto :D
A inni dlaczego robią nie mam pojęcia ale nie lubię takich zdjęć oglądać :x
" A w końcu: Bądźcie wszyscy jednomyślni, współczujący, braterscy, miłosierni, pokorni;"
Czego nie pamiętam ... Tego nie było...