Witam.
Jesteśmy parą,która od niedawna zaczęła się bawić w tym sporcie, na początku chcieliśmy się dowiedzieć i usłyszeć trochę waszych komentarzy na temat naszych zdjęć, Ja osobiście bawię się w wizaż i stylizacje, mój chłopak robi zdjęcia. oczywiscie jestem jego asystentką i czasami też pstryknę coś.
drugą sprawą jest szukanie osób/dziewczyn chętnych do eksperymentowania,chciałabym trochę nabyć doświadczenia z makijażem i zdjęciami, więc wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę :-)
www.lukaszsztybe.pl.tl
www.kurczeblade.maxmodels.pl
Z Serdecznymi Pozdrowieniami Joanna :-]
Fotografia-plener. strona 1 z 2
hmy fotografia to nie sport no ale czasem trzeba się nachodzić nadźwigać :D
no za wiele ich nie ma ale technicznie do tego co akurat ma/macie na stronce nie mam zastrzeżeń widać że to nie takie tam pstryki tylko już chyba na niektórych widać nawet użycie blendy a i może gdzieś tam parasolka :) No i oczywiście sporo szopa :)
nie widze w tym reklamy a osoba nie podała linków komercyjnych na których mogła by zarabiać... jedynie ciekawa jest naszych opini na temat jej zdjęć...
zapewne jek będzie miała jakieś nowe to przedstawi je na http://www.fotka.pl/forum/read.php?f=26&t=21&p=111#post6086 i tam już poddamy je krytyce ;) +/-
ogólnie wychodzą fajnie ale.... choć nie jestem profesjonalistą, to widać, że fotograf ma spory "rozrzut" ;)
w sensie takim, że jedne fotki są dobre a inne przypominają zwykłe pstryki...
oczywiście to jest wszystko do poćwiczenia... razem z praktyką, fotki będą wychodzić coraz to lepsze :)
podobnie jak ciekawe jest kilkadziesiat osob tygodniowo zakaldajac tematy ze swoim linkiem do n-k
http://www.lukaszsztybe.pl.tl/
czytam i jakas ciezko uwierzyc mi ze prowadzi taki wolontariat mimo braku podanych cen
nie porównujmy n-k do f-models.pl :P
no ale sam widzisz że za te jego fotki może kolo wołac kasę a nie jak czasem inni robią byle co i trzepią kase:/ żal.pl :D
a na MM smieja sie z fotki i to najwiecej takie dzieci neo ze dam se cos uciac ze mieli tu konto
a ja powtorze jeszcze raz co jest "dobre" a co "kiepskie" w fotografii to pojecie bardzo wzgledne ja bym nie zaryzykowal takich twierdzen Moze za kilka lat okaze sie ze ten uznawany powszechnie kicz bedzie uwazany za sztuke przez duze S a prace tuzów zainteresowanie miec nie beda
tak jakby porownyac Picassa do Rubensa ;)
bede sie trzymal tego jednak ze z cala pewnoscia temat ten w zgodzie z regulaminem nie jest
Fotografia nie sport - a pasja.
Zdjęcia widziałam na fbl, mam w 'znajomych' :]
Muszę przyznać, że widzę postępy, ale w życiu nie dałabym wam się uczesać w taką klasyczną palemkę :D
a wiecie co zauważam od dawna w tym "sporcie" ?
Że
najwięcej do powiedzenia i najbardziej wygadanymi "ZNAWCAMI" tej pasji są
Ci którzy walą gniotami gdzie popadnie i nie mają wcale talentu i wyczucia estetycznego w tej pasji , prościej mówiąc NIE NA DAJĄ SIĘ. - dlatego z tej grupy ludzi najbardziej się można pośmiać,bo sami się kompromitują . Powodzenia w zabawie foto-wideo. Pozdrawiam wszystkich wszystko wiedzących.
otwórz oczy człowieku, primo, że nie musisz być drugim Mozartem żeby komentować jego muzykę, secundo, naucz się przyjmować krytykę, nie jesteś w podstawówce.
Żeby krytykować trzeba mieć choć minimalne pojęcie w temacie,primo naucz się trzymać aparat bo na zdjęciu wyglądasz jakbyś trzymała jakąś ciężką wędkę i łowiła ryby- kto Ci dał moderatora fotografii ?