SweetxSexyxAngel
SweetxSexyxAngel
  31 lipca 2009 (pierwszy post)

fuji s6500fd czy S5800 ?
pozdrawiam

slodkidran
slodkidran
  31 lipca 2009

Szkoda że jesteś z Jamajki :ninja:
Gość jest z Wawy więc opcja dzwonisz mówisz daje Ci za niego tyle i tyle dzisiaj masz kasę od ręki ja mam sprzęt Ty masz kasę i nie bawisz się w wysyłki i przelewy .
ALe przecież Ty z Jamajki ! :ninja:

HandOfFate
HandOfFate
  31 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czy będę umiała się nim obsłużyć.

dlatego do kazdego aparatu producent dodaje taka mala ksiazeczke zwana INSTRUKCJA OBSLUGI :woot:
infinitive89
infinitive89
  31 lipca 2009

zdecydowanie lepiej s6500! lepsza matryca, optyka i mechaniczne operowanie ogniskową to pełen komfort ;) lepiej dołożyć a jak nie to brać model s5600 i nie patrzeć sie na młodsze modele s5700 czy s5800 bo są zwyczajnie gorsze :] fakt macro łapią z mniejszej odległości i obsługa kart SD które są bardziej powszechne i tańsze dzięki temu... a reszta mają wszystko gorsze... s5600 miał nawet RAW a te nowsze nie... poza tym bardziej szumią

W tej cenie masz jeszcze Canona S2IS - też dobry z przyzwoitą optyką i za 460 da rade wyhaczyć ;)

SweetxSexyxAngel
SweetxSexyxAngel
  31 lipca 2009

a co myślicie o Fujifilm FinePix s1000fd ?

pawelx125
pawelx125
  1 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: S5800 ?

ten jest minimalnie lepszy:tak:
Ale dla mnie to jedno i to samo;D
Kliknij http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/4
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  4 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: SweetxSexyxAngel: S5800 ? ten jest minimalnie lepszy Ale dla mnie to jedno i to samo;D

nie zartuj

Konto usunięte
Konto usunięte: a co myślicie o Fujifilm FinePix s1000fd ?

odradzam chyba ze na nowy sie upierasz te z tematu sa lepsze
infinitive89
infinitive89
  7 sierpnia 2009
joker4444
joker4444: SweetxSexyxAngel: a co myślicie o Fujifilm FinePix s1000fd ? odradzam chyba ze na nowy sie upierasz te z tematu sa lepsze

zgadzam się... te nowe wynalazki nie są takie dobre jak stare dobre Fuji ;) teraz już się takich nie produkuje... teraz liczy się magia megapikseli :and: jak chcesz na prawde dobry sprzęt to bierz s6500fd - dzieki temu że nie ma 12Mpix jak inne buble robi świetne zdjęcia i mniej szumi :tak: juz pomijam jaki to komfort daje mechaniczne sterowanie ogniskową...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.