fuji s6500fd czy S5800 ?
pozdrawiam
który lepszy ? strona 2 z 2
Szkoda że jesteś z Jamajki
Gość jest z Wawy więc opcja dzwonisz mówisz daje Ci za niego tyle i tyle dzisiaj masz kasę od ręki ja mam sprzęt Ty masz kasę i nie bawisz się w wysyłki i przelewy .
ALe przecież Ty z Jamajki !
zdecydowanie lepiej s6500! lepsza matryca, optyka i mechaniczne operowanie ogniskową to pełen komfort ;) lepiej dołożyć a jak nie to brać model s5600 i nie patrzeć sie na młodsze modele s5700 czy s5800 bo są zwyczajnie gorsze :] fakt macro łapią z mniejszej odległości i obsługa kart SD które są bardziej powszechne i tańsze dzięki temu... a reszta mają wszystko gorsze... s5600 miał nawet RAW a te nowsze nie... poza tym bardziej szumią
W tej cenie masz jeszcze Canona S2IS - też dobry z przyzwoitą optyką i za 460 da rade wyhaczyć ;)
ten jest minimalnie lepszy
Ale dla mnie to jedno i to samo;D
Kliknij http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/4
zgadzam się... te nowe wynalazki nie są takie dobre jak stare dobre Fuji ;) teraz już się takich nie produkuje... teraz liczy się magia megapikseli jak chcesz na prawde dobry sprzęt to bierz s6500fd - dzieki temu że nie ma 12Mpix jak inne buble robi świetne zdjęcia i mniej szumi juz pomijam jaki to komfort daje mechaniczne sterowanie ogniskową...