wiec.
mam zamiar zaczac robic zdjecia typowo 'jak z horroru' ,[jak ktos ma konto na deviantarcie raczej wie o czym mowie,jezeli nie to chodzi tu o krew,rany blizny,podkreslone oczy,blada twarz,paznokcie dlugie,rzesy dlugie,kolczyki,wampirze/'kolorowe' zeby/wlosy,braki konczyn xd,poprzebijane konczyny ;d,lzy i takie klimaty;przydaloby sie jeszcze jakies 'umrocznianie' miejsc gdzie sa wykonywane zdjecia]
i potrzebuje jakis porad/nazw programow etc ktore pomoga uzyskac mi ten superefekt [chociaz planowalam na poczatku robic zdjecia bez wiekszych przerobek tzn moja charakteryzacja,rekwizyty]
ma ktos konto na deviantarcie?
interesuje sie/posiada takie zdjecia?
jak 'zrobic przezroczysty' napis na zdjeciu? mam duzo czcionek i zwykle uzywam czarnej ale na ciemnych zdjeciach bedzie kiepsko widac ;) da sie to jakos w ustawieniach czcionek zrobic?
jeszcze jedno,chociaz bardziej chyba na mode i urode nadaje.
do robiacych tego typu zdjecia/znajacych sie na tym znacie jakies 'triki'zeby uzyskac 'mroczny' wyglad na zdjeciach?
bardzo mi na tym zalezy bo juz ktorys rok z kolei z tym sie czaje i nie mam pojecia jak sie za to zabrac ;<
dziekuje za wszelaka pomoc ;*
lista tematów
obróbka & napis & porady.
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
deadlynightshade: do robiacych tego typu zdjecia/znajacych sie na tym znacie jakies 'triki'zeby uzyskac 'mroczny' wyglad na zdjeciach?
ja gdy robiłam takie fotki to ubrałam się cała na czarno natapirowałam włosy ..usta i oczy miałam czarne ..co do zdjęc to mocno skontrastrowalam czarny z białym ..aby skóra była biała a np.oczy mocno czarne
deadlynightshade: jeszcze jedno,chociaz bardziej chyba na mode i urode nadaje.
do robiacych tego typu zdjecia/znajacych sie na tym znacie jakies 'triki'zeby uzyskac 'mroczny' wyglad na zdjeciach?
prawie ze bialy podklad i puder [przyklady: podklad - max factor lasting performance odcien 100; puder - rimmel stay matte odcien 001], czarna kredka, czarny cien, czarny tusz pogrubiajaco-wydluzajacy [przed malowaniem podkrecic zalotka] - 3/4 warstwy, czarna lub czerwona szminka, ew. trupio blade usta wysmarowane tym podkladem i pudrem, mocno podkreslone brwi . tyle z makijazu [ale masz racje, to powinno isc na M&U ] .
stroj to juz chyba umiesz skomponowac ?