Dzień dobry.
Chciałambym się dowiedzieć ogólnie, bo po wakacjach zamierzam sobie lustrzankę kupić.
Doradzi mi ktoś jakąś tanią i łatwą w obsłudze.?
Z góry dziękuje za propozycje. ;*
Pozdrawiam.
lista tematów
Rada.
po co Ci lustro? jak nie masz pojęcia o fotografii (a widać, że nie masz) to kup kompakt, przynajmniej nie będzie zdziwienia, że taki dobry aparat a takie beznadziejne zdjęcia wychodzą.
naturalna: Dzień dobry.
Chciałambym się dowiedzieć ogólnie, bo po wakacjach zamierzam sobie lustrzankę kupić.
Doradzi mi ktoś jakąś tanią i łatwą w obsłudze.?
Z góry dziękuje za propozycje. ;*
Pozdrawiam.
Nikon D80 nic dodać nic ująć to co wprowadza Nikon reszta tylko może skopiować tak wiec nie ma co się namyśleć
jak lustro to nie mowice ze d 40 d40x czy d60 to blad jaki i ja popelnilem pozniej w razeie rozbudowy warsztatu foto pluje soibie w brode ze nie kupilem czegos z silnikiem af w korpusie bo cholera obiektywy z tez srubokretem czyli silniczkiem swm do af to juz wydatek wiekszy o pareset slotych wiec jak nikon to d80 w gore a jak brakuje kasy to canon 350 moze i ciut "slabsze opcje" ma ale tanszy w pozniejszym uzyciu niz d60itp
PS nie sprzet robi fotki on tylko pomaga ale sam nie wykadruje i sie nie ustawi zeby byla fajna GO czy cokolwiek innego