naturalna
naturalna
  13 czerwca 2009 (pierwszy post)

Dzień dobry.
Chciałambym się dowiedzieć ogólnie, bo po wakacjach zamierzam sobie lustrzankę kupić.:ninja:
Doradzi mi ktoś jakąś tanią i łatwą w obsłudze.? :and:
Z góry dziękuje za propozycje. ;*
Pozdrawiam.

moshic
moshic
  13 czerwca 2009
naturalna
naturalna: tanią

Canon 350d

naturalna
naturalna: i łatwą w obsłudze.?

kup kompakta ...

P.S. Czy wszyscy mysla ze jak kupia lustro to beda robic super madafakerskie zdjecia ?? ... realia sa takie ze zdjecia beda "wychodzic" gorzej niz z kompakta ... liczy sie skill a nie sprzet ...
fenacious
fenacious
  13 czerwca 2009
naturalna
naturalna: zamierzam sobie lustrzankę kupić.

powiedz, po co.?
takieblablabla
takieblablabla
  13 czerwca 2009

nikon d60.

Flo
Flo
  13 czerwca 2009

po co Ci lustro? jak nie masz pojęcia o fotografii (a widać, że nie masz) to kup kompakt, przynajmniej nie będzie zdziwienia, że taki dobry aparat a takie beznadziejne zdjęcia wychodzą.

asexualna
asexualna
  14 czerwca 2009

Popieram przedmówców. Kompakt dla pani :)

wrocart
wrocart
  14 czerwca 2009
naturalna
naturalna: Dzień dobry. Chciałambym się dowiedzieć ogólnie, bo po wakacjach zamierzam sobie lustrzankę kupić. Doradzi mi ktoś jakąś tanią i łatwą w obsłudze.? Z góry dziękuje za propozycje. ;* Pozdrawiam.

Nikon D80 nic dodać nic ująć to co wprowadza Nikon reszta tylko może skopiować tak wiec nie ma co się namyśleć
paulczkow
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 20
paulczkow
  14 czerwca 2009

Sony Bravia :ninja:

Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)

Vascom
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 7
Vascom
  14 czerwca 2009
naturalna
naturalna: Doradzi mi ktoś jakąś tanią

Proponuje d40 lub d60 w 3000zl sie zmiescisz.

naturalna
naturalna: i łatwą w obsłudze.?

:zonk: proponuje kompakta.
Myxo
Myxo
  16 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: P.S. Czy wszyscy mysla ze jak kupia lustro to beda robic super madafakerskie zdjecia ?? ... realia sa takie ze zdjecia beda "wychodzic" gorzej niz z kompakta ... liczy sie skill a nie sprzet ...

dokładnie. :tak:
jarowi
jarowi
  16 czerwca 2009
paulczkow
paulczkow: Sony Bravia

To będzie najlepszy wybór.
Ludu
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Ludu
  20 czerwca 2009

jak lustro to nie mowice ze d 40 d40x czy d60 to blad jaki i ja popelnilem pozniej w razeie rozbudowy warsztatu foto pluje soibie w brode ze nie kupilem czegos z silnikiem af w korpusie bo cholera obiektywy z tez srubokretem czyli silniczkiem swm do af to juz wydatek wiekszy o pareset slotych wiec jak nikon to d80 w gore a jak brakuje kasy to canon 350 moze i ciut "slabsze opcje" ma ale tanszy w pozniejszym uzyciu niz d60itp

PS nie sprzet robi fotki on tylko pomaga ale sam nie wykadruje i sie nie ustawi zeby byla fajna GO czy cokolwiek innego

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.