Poszukuje modelek do rozbudowy portfolio jako, że mam teraz więcej czasu.
Oferuje profesjonalną sesje zdjęciową bezpłatnie (pozowanie za zdjęcia).
Zaznaczam na wstępie, że samych portretów nie robię ale mogą być i raczej będą częścią większej sesji zdjęciowej! Nie ukrywam, że interesują mnie konkretne propozycje! Zdjęcia wykonam w okolicach Krakowa lub Krakowie.
zakres pozowania jaki mnie interesuje to minimum zdjęcia w biustonoszu!
Pozdrawiam Miit.
lista tematów
Wykonam profesjonalną sesje zdjęciową!!! strona 1 z 2
plener/ studio? masz wizażystkę i fryzjerkę? pokażesz swoje prace czy nie?
jezuu, ludzie nauczcie się pisać ogłoszenia
Nie trzeba dużo myśleć :) prace mam w albumie!
Co do reszty to kwestia dogrania dlatego nic nie precyzowałem !
de facto gdybym z czyms takim wjechal na zajecia to by bylo tylko rzucone ze "praca bardzo dobra technicznie ... i to na tyle ... zapraszam za tydzien z nowymi"
nie prościej napisać - nie interesują mnie akty czy coś takiego?
chyba że nie o to chodziło ;]
Konto usunięte: że samych portretów nie robię ale mogą być i raczej będą częścią większej sesji zdjęciowej!
tu też nie rozumiem - to będą portrety czy nie ?
tzn że sylwetkowe nie wchodzą w grę? czy jak?
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
... ze umiem odroznic tandetnego kotleta od porzadnego zdjecia ... zreszta sam zobacz jego "album" ... wyglaskana idealnie skora ... az nienaturalnie gladka i jasna ... zero cieni czy czegokolwiek ... w reklami tzw. "oswietlenie 2D" ... 2ga kwestia to oferta w 1wszym poscie ... to nawet nie jest amatorszczyzna ... to jest jeszcze nizej ...
Konto usunięte: mosic jak byś miał blade pojęcie o fotografii to nie pisał byś tych głupot na temat zdjęć, obróbki, oświetlenia 2d
aktualnie koncze pierwszy rok fotografii ... tak ... g...o wiem na ten temat
... przeciez nie wrzucam swoich prac na Fotka ... jeszcze tego brakowalo zeby ktos je tutaj znalazl ...