Pragniesz:
- Zdjęć swoich dzieci
- Zdjęć pamiątkowych dla bliskiej osoby
- Zdjęć ze znajomymi bądź partnerem
- By Cię zauważono na portalach towarzyskich,internetowych
- Fotografii z pupilami oraz ich samych
- Być modelką lecz nie masz jeszcze własnego portfolia
- Lub po prostu zdjęć dla własnej satysfakcji
Zwykle jest ok 50zdjęć w kolorze,spośród nich kilkanaście przerobionych na czarno-białe.
Pełen retusz buzi i obróbka zdjęć. Wszystko oddaje na CD bądź za małą dopłatą zdjęcia wywołuje w pożądanym formacie.
Koszt od 50-200 zł w zależności od ilości zdjęć
Przykładowe zdjęcia: http://maxmodels.pl/kurczeblade.html
Fotografia portretowa na terenie całego Wrocławia
Sprzęt pół-profesjonalny
Miła atmosfera i asystentka do pomocy.
Zapraszam.
Tel:788-374-537
GG: 3028518
Poczta: kabuallegro@gmail.com
Sesje zdjęciowe plenerowe we Wrocławiu
wizażystkę załatwiasz?
50 zdjęć to bardzo dużo jak na sesję...
Po moich sesjach jak 3 wyjdą dobre to się cieszę a Ty aż tyle dajesz..
Szkoda, że nawet fotograf z dużym doświadczeniem tyle dobrych zdjęć nie zrobi na jednej sesji.
ja tez stwierdzilem ostatnio ze coraz gorsze zdjecia robie
Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)
i jak wyzyc z fotografii jak kazdy kto kupil aparat z trybem M bedzie za miske ryzu robil sesje ...
za miskę ryżu robią zazwyczaj fotoamatorzy ;) dla których to dorabianie a nie praca, a ja bym takiego na swoje wesele nie zatrudnił, ci co się nadają to biorą min. 1500 :)
sam nie robię zdjęć dobrze, ale z tego co widzę u niego na mm to bierze max ile za takie zdjęcia można brać :)
Gościu pierd..lisz jak poparzony.
Dałbym 600 zł za plener to byś tutaj nie napisał.
1500 zł z reguły jest cały reportaż weselny w tym masz - Fotografa w domu robiącego zdjęcia w trakcie przygotowań pary młodej,zwykle panny młodej. Do tego dochodzi robienie zdjęć w kościele a z tym idą uprawnienia do robienia zdjęć w kościele a za to trzeba rzucić na tace żeby takowe dostać. Masz zdjęcia na sali - całą noc. ewentualnie poprawiny i oczywiście plener,bądź studio (więc 2-3 dni pracy w terenie) Licz koszty dojazdu fotografa, sprzęt za kilkanaście tysięcy który trzeba wymieniać . Do tego czas poświęcony przed komputerem-obrabianiem i wywołanie
I tak na prawde gówno masz a nie gwarancje czy fotki dobrze zrobi czy źle, ponieważ teraz jest dużo naciągaczy interesantów a nie ludzi z pasją ,zrobią Ci zdjęcia kiepskie i tak czy innaczej zapłacisz bo drugiego wesela na drugi dzień nie będziesz miał.
Z resztą skoro ja nie robie wesela to po jaki czort się udzieliłeś z jakimś weselem z choinki spadłeś czy co?
Przykładowe zdjęcia możecie zobaczyć tutaj----------------->>>>>>>>>>>>>>>>
http://www.kurczeblade.maxmodels.pl
http://kurczeblade.digart.pl/digarty
Generalnie od zdjęcia wychodzi 3zł ze wzgledu na czas poświecony przy obróbce/retuszu a zrobienie zdjęcia jest praktycznie gratisowe ze wzgledu na rozbudowywanie portfolia.
Jeśli ktoś nie jest zainteresowany to proszę o nieudzielanie się i nie wymądrzanie się głupio tak jak ten Pan wyżej :-]
czytaj chłopie dokładnie a nie po łebkach.
nie bierzesz 600 bo tylko idiota tyle zapłaci tobie za takie zdjęcia, dlatego napisałem, że za to co robisz tyle ile napisałeś to jest MAX.
o ślubie wspomniałem w związku z wypowiedzią innej osoby a mianowicie możic'a, któremu nic nie pasuje - nadmieniając, że ci CO SIĘ NA TYM ZNAJĄ (mają fach w ręku) biorą więcej a takich fotoamatorów się nie zatrudnia na ważne imprezy. Tutaj też z uwagą doczytaj nie pisałem o tym, że jak bierze 1500 oznacza, iż się zna, tylko odwrotnie, że jak się zna na swoim fachu to bierze minimum 1500 a zwykle jest to 2000 lub 2500. a pewności nie masz jak bierzesz kogoś całkiem nikomu nieznanego ;) ewentualnie masz pecha i akurat twoja sesja jest tą nieudaną ze 100-200 ślubnych jakie zrobił fotograf.