Od jakiegos czasu zaczynam sie troszke obawiac o swoj sprzet foto, mimo iz nie jest on jakos tam strasznie drogi to jednak jest taka obawa, ze podczas sesji plenerowej ktos moze go ukrasc.
Moje pytanie jest takie czy mieliscie moze jakas probe kradziezy waszego apratu podczas fotografowania gdzies w plenerze?
No ogol zawsze jest ze mna jedna osoba podczas fotografowania, ale pewna niepewnosc pozostaje... swoja droga po co kupowac aparaz, przeciez nie po to zeby trzymac go w domu...
lista tematów
Kradzież sprzetu...
Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)
pokaz jak wyglada ;)
paulczkow: Od jakiegos czasu zaczynam sie troszke obawiac o swoj sprzet foto, mimo iz nie jest on jakos tam strasznie drogi to jednak jest taka obawa, ze podczas sesji plenerowej ktos moze go ukrasc.
Moje pytanie jest takie czy mieliscie moze jakas probe kradziezy waszego apratu podczas fotografowania gdzies w plenerze?
No ogol zawsze jest ze mna jedna osoba podczas fotografowania, ale pewna niepewnosc pozostaje... swoja droga po co kupowac aparaz, przeciez nie po to zeby trzymac go w domu..
slyszalam ze ukrazli w szkole kurtki mi ukradli kolczyki i tusz do rzes za 2.50zl :D ale nie slyszalam zeby komus aparat ze znajomych skradziono
jeżeli Ci chodzi o to , to sprzęt fotograficzny którego używasz gdziekolwiek, jest "ubezpieczony" jako sprzęt z ubezpieczonego mieszkania/domu, wystarczy mieć tylko potwierdzenie (rachunek, gwarancja) i możesz się ubiegać o odszkodowanie w przypadku kradzieży (poprawcie mnie jeżeli coś pokręciłem ;))