Zastanawiam się od dłuższego czasu co wybrać ale nadal mam mętlik w głowie proszę o jakieś doradzenie co do aparatu. Cena do 2200 zł.
lista tematów
Jaką Lustrzanke ? strona 3 z 3
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
A teraz wlasnie widze, ze 500d wypuscili, ktory nazywa sie: Digital Rebel T1i.
\"Say what you mean, mean what you say.\"
A 450D to co to jest jak nie rebel xsi?
Odradzasz Eosa 1000D a polecasz zabawke z plastikowym bagnetem do mocowania obiektywu, brakiem podgladu glebi ostrosci, brakiem blokady lustra podniesionego, starą przepakowaną matrycą ccd i obiektywem do wyrzucenia ? Za te pieniądze ? Nie rozumiem dlaczego ludzie polecają innym te aparaty, specyfikacji sie przeczytać nie chce...
Konto usunięte: Odradzasz Eosa 1000D a polecasz zabawke z plastikowym bagnetem do mocowania obiektywu, brakiem podgladu glebi ostrosci, brakiem blokady lustra podniesionego, starą przepakowaną matrycą ccd i obiektywem do wyrzucenia ? Za te pieniądze ? Nie rozumiem dlaczego ludzie polecają innym te aparaty, specyfikacji sie przeczytać nie chce...
alfa 300 była odnośnie wypowiedzi żeby brać 350 ;] i tez bez przesady bo 300 jest dużo lepsza mimo swoich "wad" niż nie jeden nikon który jest tak zachwalany ;] 40ki/60tki itp ;]
a co do 450 ok - mój błąd w wyliczeniu jej zamiast 350 ;]
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Canon D30 używkę samo body kupisz :D ja mam 30 i jestem z niej bardzo zadowolony ale do tego by ci się jeszcze przydał jakiś dobry obiekty :D
Konto usunięte: Canon D30 używkę samo body kupisz :D ja mam 30 i jestem z niej bardzo zadowolony ale do tego by ci się jeszcze przydał jakiś dobry obiekty :D
canon D30 czy 30D?
bo to jednak roznica spora
d30 to pierwsze cyfrowe lustro canona
i ma juz kilka ladnych lat
30D to z kolei tez juz starsza puszka z niezla nadal jak na dzisiejsze czasy matryca
(8,2 Mpix w tym kwanonie pokazuje miejsce w szeregu kazdej kropowej Sony Alfa Playstation, nie mowiac juz o AF,FPS itd) - uzywka 1400 PLN maksymalnie