Posiadam oto ten aparat
Mam pytanie czy da sie ustawic tak aby zdjecie można było robic jedno po 2 i czy mozna przyciemnic bo czasem jak słonce bije na aparat to nie wychodzi foto.
I czy ktos kto ma odkrył w tym modelu cos ciekawego.
lista tematów
Samsung digimax S500
Konto usunięte: Posiadam oto ten aparat
Mam pytanie czy da sie ustawic tak aby zdjecie można było robic jedno po 2 i czy mozna przyciemnic bo czasem jak słonce bije na aparat to nie wychodzi foto.
I czy ktos kto ma odkrył w tym modelu cos ciekawego.
poczytaj instrucje i poszukaj takich opcji jak zdjecia seryjne, zmiana ekspozycji (powinna byc regulacja w zakresie -2 - +2eV) albo po prostu zmniejsz sobie czas naswietlania badz zwieksz wartosc przeslony (czyli domknij dziure)
Teraz pomyślcie, że ktoś kto robi świetne zdjęcia a nie ma pieniędzy dysponuje słabym sprzętem ... A osoba która nie ma zielonego pojęcia co do czego jest dostaje np. D60 i robi zdjęcia na Auto i jest fajna bo to lustrzanka i do tego nawet droga ...
Zawsze to mnie denerwuje ...
Konto usunięte: Teraz pomyślcie, że ktoś kto robi świetne zdjęcia a nie ma pieniędzy dysponuje słabym sprzętem ... A osoba która nie ma zielonego pojęcia co do czego jest dostaje np. D60 i robi zdjęcia na Auto i jest fajna bo to lustrzanka i do tego nawet droga ...
Zawsze to mnie denerwuje ...
no bo teraz żeby być kul to trzeba mieć lustrzankę, LUSTRZANKĘ, to nie to co zwykła (swoją drogą, są niezwykłe?) cyfrówka