lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 441 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Z reki robiłaś ? Wydaje się jak by leciało w prawo ale to tylko te wzniesienie taki efekt daję. Zapewne w oryginalnej a przynajmniej większej rozdzielczości lepiej by się prezentowało takie zdjęcie jako panorama :D Zamiast auta fajnie by tam się furmanka albo sanie z końmi prezentowały :D
Konto usunięte: Z reki robiłaś ? Wydaje się jak by leciało w prawo ale to tylko te wzniesienie taki efekt daję. Zapewne w oryginalnej a przynajmniej większej rozdzielczości lepiej by się prezentowało takie zdjęcie jako panorama :D Zamiast auta fajnie by tam się furmanka albo sanie z końmi prezentowały :D
z ręki przy -10
jestem zadowolona z kadru tak średnio bo wolałabym jezdnię w centralnej części ale w sumie to ujęcie powstało, gdy już wracałam do domu z zagrożeniem odmrożenia :-D
a furmanki raczej bym się tam nie doczekała :D
http://cdn4.asteroid.pl/c20/a.fotka.pl/085/834/85834199_800_s.jpg?add=1359485887 pfff taki tam :D ni jestem idealna i nigdy do tego nie dąRze;** po pRostu jestem sobą