Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Gad
Gad
  4 lipca 2012

Joker. Skomentuj "moje". Ciekaw jestem opini.

oscaro
oscaro
  4 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Emm w sensie przypadkowy ? Noo jak na pierwsze zdjecia lustrzanka..to mysle ze okej zdjecie

Joker dobrze Ci mówi. Kupiłaś aparat wyszłaś zobaczyłaś coś i zrobiłaś zdjęcie licząc ze będzie fajnie wyglądać. Ale nie wygląda. Nie przemyślałaś kadru, światła a nawet i tematu.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  4 lipca 2012
Gad
Gad: oker. Skomentuj "moje". Ciekaw jestem opini.

tu akurat tego że ktoś nie wiedział co chce zrobić zarzucić nie można a poza tym
1 jeśli miało to być foto stockowe to wymaga mega dopracowania od ucietej krawedzi w ld zaczynając
2 ja nie wiem nie bede pisal ze nie ostre i blade bo na pewno takie miało być , niektórzy okrzykują takowe zdjęcia sztuką ja tego w każdym razie nie kupuję za dużo w nim niedomówień musiałby chyba sam autor opowiedzieć historię, którą chciał pokazać a powinno być tak , że odbiorca o nią pytać nie musi
Gad
Gad
  4 lipca 2012
joker4444
joker4444: joker4444

1. Of kours. Ale pomysł zabawny. Wróciłem do młodości....
2. Coś w sobie ma, takie trochę horrorowe.
Aspekty techniczne pomijam w obydwu przypadkach.
joker4444
joker4444
  4 lipca 2012

jak 2 miala być horrorowa to można było poszaleć z obróbką a tak jest za mało horroru w horrorze imho

Kameleon
Kameleon
  4 lipca 2012

JA to widzę tak że ktoś dostał w łeb i to jego widok z oczuf. I ktoś tam spiernicza. A to osoba zaraz odpłynie. Sam nie wiem. Ta fotka ma coś w sobie mimo, że brak etopiryny.
Wstawiaj swoje jakieś.

joker4444
joker4444
  4 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wstawiaj swoje jakieś.

nie mam ostatnio czasu na inne procz slubnych a takimi nie bede was meczył :lol:
Kameleon
Kameleon
  4 lipca 2012
joker4444
joker4444: nie mam ostatnio czasu na inne procz slubnych a takimi nie bede was meczył

No a w archiwach ?
PLenerowe czasem fajne maja ludzie.
Niereformowalny
Niereformowalny
  6 lipca 2012

Jakimś tam wirtuozem fotografii nie jestem ani nawet sprzętu nie mam bo wszystko to co zobaczycie poniżej zostało wykonane... telefonem komórkowym :and: (bez przeróbki stan surowy)

reszta na http://ksysunia.blogspot.com

GrzecznyAdi
GrzecznyAdi
  6 lipca 2012

Witam, ostatni mnie zaciekawił temat wyładowań atmosferycznych, więc wrzucam jedną z upolowanych błyskawic. Z chęcią przyjmę jakiś rad odnośnie tego typu fotografii która chyba raczej nie należy do najprostszych.

http://w.fotka.pl/d927b37099.jpg

oscaro
oscaro
  6 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: która chyba raczej nie należy do najprostszych.

Znaczy rozumiem ze trudne jest ustawienie wyzwalania na kilka sec ustawienie aparatu na statywie i z automatu albo ręcznie zwalnianie migawki.
joker4444
joker4444
  7 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: PLenerowe czasem fajne maja ludzie.

a to coś wrzucę ;)

GRADEK83
GRADEK83
  8 lipca 2012

Tak jakoś wydaje mi się jak by pan młody był młodszy od pani młodej :) A może tylko tak na zdjęciu wyszło :)

Gad
Gad
  11 lipca 2012

Oscaro co Ty na to?

biancex