Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Dolny
Dolny
  28 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chciał bym być tak głupi żeby mi ręce opadały od tego - szczerze współczuję ci.

to według Ciebie najważniejszy jest sprzęt ? Jeżeli nie umiesz fotografować to nawet najlepszy aparat Ci nie pomoże....
kulek855
kulek855
  28 stycznia 2011
Dolny
Dolny: to według Ciebie najważniejszy jest sprzęt ? Jeżeli nie umiesz fotografować to nawet najlepszy aparat Ci nie pomoże....

Źle mnie zrozumiałeś.. Sprzęt jest ważny ale to fotograf robi zdjęcia nie aparat.
Jest pewne przysłowie: "nie pomoże sprzętu kupa gdy fotograf du.pa"
Pozdro
Fieska
Fieska
  28 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ginger165

1. Nudny kadr. Nic nie przedstawia ciekawego. Krzywy.
2. Większy ten łuk mógłby być i według mnie za mocna ostrość, a za mało detali.
3. Hmmm... Niebo, chmurki i dach. Nic to zdjęcie w sobie nie przedstawia. Życia w nim brakuje.
4. Większy bokeh wyglądał by lepiej.
5. Może jakby ten kwiatek by bardziej po lewej lub po prawej lepiej by to wyglądało. Według mnie za zielone.
HOTAIR83
HOTAIR83
  30 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://wd5.photoblog.pl/np3/201101/1E/85658394.jpg

To jedynie mi się podoba i w cale nie jest przepalone! :)
kulek855
kulek855
  30 stycznia 2011
HOTAIR83

Konto usunięte
Konto usunięte: ginger165: http://wd5.photoblog.pl/np3/201101/1E/85658394.jpg To jedynie mi się podoba i w cale nie jest przepalone! :)

Chyba jest i to bardzo :) (to czerwone na zdjęciu to miejsca w którym zdjęcie został przypalone)

x5gram
wpis jest ukryty
x5gram
wpis jest ukryty
x5gram
wpis jest ukryty
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  31 stycznia 2011
x5gram
x5gram:

wow :zonk:
HOTAIR83
HOTAIR83
  31 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba jest i to bardzo :) (to czerwone na zdjęciu to miejsca w którym zdjęcie został przypalone)

Nie mów ze ty tak wszystkie zdjęcia sprawdzasz a tam gdzie biały kolor to wszystko przepalone LOL ::lol2::
Jak tam wolisz skoro ci program powiedział ze przepalone to spoko :)
kulek855
kulek855
  31 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kulek855: Chyba jest i to bardzo :) (to czerwone na zdjęciu to miejsca w którym zdjęcie został przypalone) Nie mów ze ty tak wszystkie zdjęcia sprawdzasz a tam gdzie biały kolor to wszystko przepalone LOL :: Jak tam wolisz skoro ci program powiedział ze przepalone to spoko :)

Po prostu wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojęcia.
Nie nie sprawdzam każdego zdjęciom. Zrobiłem wyjątek dla ciebie aby potwierdzić moje słowa.
HOTAIR83
HOTAIR83
  31 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojęcia. Nie nie sprawdzam każdego zdjęciom. Zrobiłem wyjątek dla ciebie aby potwierdzić moje słowa.

A w tej bajce były smoki?

Nic ja się nie znam jestem tylko operatorem koparki :)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  1 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojęcia.

A ktokolwiek poza Tobą w tym dziale ma jakiekolwiek pojęcie o fotografii? Jaśniepanie uniżmy się do pańskich stóp i przepraszamy, że byliśmy na tyle śmiali i bezczelni by odwiedzić dział fotografia :zonk:
razotka
razotka
  1 lutego 2011

Przestańcie spinać tyłki :-) i licytować się kto lepiej ocenia fotografię a kto nie.

Zanim zaczynacie coś publikować nauczcie się przyjmować wszelką krytykę (tę mniej uzasadnioną także), a jeśli już wam tam mniej uzasadniona bardziej przeszkadza to odpowiadajcie na nią na poziomie.

ciao!

HOTAIR83
HOTAIR83
  1 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciao!

nie wiem nie widziałem poka:w00t: