Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  13 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: stwierdzam że tym portalem zarządzają osoby które prawdopodobnie mają kłopoty ze wzrokiem:/

A osoba, która to napisała ma zdecydowane problemy z czytaniem. :zonk:
Flo
Flo
  13 czerwca 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Ona nie ma do nikogo pretensji. Wyjaśnia tylko dlaczego zdjęcia mają taką wadę. Może ty fotografię traktujesz komercyjnie umawiając się z modelkami jeżeli słoneczko będzie na tyle śmiałe by ukazać się w odpowiednim stopniu dla panny. Wiesz może co to jest spontaniczność?

sorry, ale pierdzielicie wszyscy jakby na słońcu nie można było zrobić dobrych zdjęć. można, to nie jest żadne wytłumaczenie.
poike
poike
  13 czerwca 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Ona nie ma do nikogo pretensji. Wyjaśnia tylko dlaczego zdjęcia mają taką wadę. Może ty fotografię traktujesz komercyjnie umawiając się z modelkami jeżeli słoneczko będzie na tyle śmiałe by ukazać się w odpowiednim stopniu dla panny. Wiesz może co to jest spontaniczność? Ile razy ktoś podawał tego typu powód i nikt nie wsiadał na niego tylko zwrócił uwagę na inne atuty fotografii...

ja w ogóle na nią nie wsiadam. tylko najbardziej mnie dziwi to, że ktoś się tłumaczy, że zdjęcie nie wyszło to z tego, to z tamtego powodu.., etc
dobry fotograf potrzebuje jedynie aparatu by móc zrobić dobre zdjęcie, reszta się nie liczy, bo każdą pogodę i element można wykorzystać w dobry sposób, wystarczy trochę wyobraźni
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  13 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry fotograf potrzebuje jedynie aparatu by móc zrobić dobre zdjęcie

nie wątpię :)
Zauważ, że niektórzy dopiero raczkują w tym temacie i trzeba wziąć na poprawkę.

dla mnie temat jest zamknięty. :and:
SergiuszM
SergiuszM
  13 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry fotograf potrzebuje jedynie aparatu by móc zrobić dobre zdjęcie

to ty widocznie nigdy nie widziałaś dobrego fotografa ;)
MastaMarek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
MastaMarek
  13 czerwca 2010
Flo
Flo: zawsze chciałam zrobić coś w stylu pierwszego ;D ogólnie bardzo mi się podobają pierwsze trzy

AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Bardzo dobre prace :)

Konto usunięte
Konto usunięte: fakt dawno nie zaglądałeś ... Świetne prace poza uciętym spojlerem furki

dzieki, i ciesze sie, ze sie wam podobaja. Rany jeden dzien mnie nie bylo i juz 4 strony do tylu musze isc ^^ lol. wkleilbym cos wiecej ale nie mam nic szczegolnego. Mam kilka pstrykow z Chicago i roznych innych bzdur ale to nic spejalnego.

www.imassmedia.pl

facebook.com/MarekSzarekPhotography
KroplaRosy
KroplaRosy
  13 czerwca 2010
Konto usunięte

brakuje mi ogromnie dużo do tego, aby nazwać siebie fotografem, a co dopiero dobrym.
to chyba mówi samo za siebie, prawda?
Flo
Flo
  13 czerwca 2010
MastaMarek
MastaMarek: dzieki, i ciesze sie, ze sie wam podobaja. Rany jeden dzien mnie nie bylo i juz 4 strony do tylu musze isc ^^ lol. wkleilbym cos wiecej ale nie mam nic szczegolnego. Mam kilka pstrykow z Chicago i roznych innych bzdur ale to nic spejalnego.

drugie najbardziej mi się podoba ;D czym focisz?
spioch
spioch
  13 czerwca 2010
Flo
Flo: drugie najbardziej mi się podoba ;D czym focisz?

A to Ty nie widziałaś jak wstawiał zdjęcie po tym jak otrzymał cały zestaw :)

Ja widziałem Ceeeennnkaaaa OPADA ! Ale jak widać warto bo kolory głębia no po prostu tylko mieć do wydania zbędne 15-20 tysięcy złotych i można cieszyć oko :)
spioch
spioch
  13 czerwca 2010

Oczywiście musiałem się dokopać jak to się nazywa ;)

Fasolka a więcej tutaj , Musisz mieć jej fotę :D
http://chicagowheretogo.blox.pl/2008/10/Fasolka-czyli-Bean-w-Wietrznym-Miescie.html

AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  13 czerwca 2010
MastaMarek
MastaMarek:

Kolejna seria dobrych fotografii.

1 i 2 najlepsze :)
blacklove11
blacklove11
  13 czerwca 2010
http://www.photoblog.pl/malinowamarmolada/66707057 ;)
spioch
spioch
  13 czerwca 2010
MastaMarek
MastaMarek: Mam kilka pstrykow z Chicago

Szkoda że nie miałeś Fisha :( :zonk:
SergiuszM
SergiuszM
  14 czerwca 2010

Gdynia kilka dni temu

Gdańsk (zdjęcie zrobiłem Canon AE-1 program + FD 50mm 1.8, film dałem do wywołania i zeskanowania)

MastaMarek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
MastaMarek
  14 czerwca 2010
Flo
Flo: czym focisz?

5D2

Konto usunięte
Konto usunięte: A to Ty nie widziałaś jak wstawiał zdjęcie po tym jak otrzymał cały zestaw :) Ja widziałem Ceeeennnkaaaa OPADA ! Ale jak widać warto bo kolory głębia no po prostu tylko mieć do wydania zbędne 15-20 tysięcy złotych i można cieszyć oko :)

hehe, no to byl dobry dzien dla mnie. Szoda tylko, ze nastepnego dnia odcieli mi gas za niesplacony rachunek ^^ ehhh ...

Co mnie bardzo cieszy jednak jest to, ze wczoraj odkrylem, ze moj 5D portrafi szybko lapac focus. Szkoda tylko, ze jest bardzo wolny (3fps) i tylko centralny punkt dziala - reszta jest do kitu :(

www.imassmedia.pl

facebook.com/MarekSzarekPhotography