lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 264 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
AlicjaBezKrainy: Ona nie ma do nikogo pretensji. Wyjaśnia tylko dlaczego zdjęcia mają taką wadę.
Może ty fotografię traktujesz komercyjnie umawiając się z modelkami jeżeli słoneczko będzie na tyle śmiałe by ukazać się w odpowiednim stopniu dla panny. Wiesz może co to jest spontaniczność?
sorry, ale pierdzielicie wszyscy jakby na słońcu nie można było zrobić dobrych zdjęć. można, to nie jest żadne wytłumaczenie.
AlicjaBezKrainy: Ona nie ma do nikogo pretensji. Wyjaśnia tylko dlaczego zdjęcia mają taką wadę.
Może ty fotografię traktujesz komercyjnie umawiając się z modelkami jeżeli słoneczko będzie na tyle śmiałe by ukazać się w odpowiednim stopniu dla panny. Wiesz może co to jest spontaniczność?
Ile razy ktoś podawał tego typu powód i nikt nie wsiadał na niego tylko zwrócił uwagę na inne atuty fotografii...
ja w ogóle na nią nie wsiadam. tylko najbardziej mnie dziwi to, że ktoś się tłumaczy, że zdjęcie nie wyszło to z tego, to z tamtego powodu.., etc
dobry fotograf potrzebuje jedynie aparatu by móc zrobić dobre zdjęcie, reszta się nie liczy, bo każdą pogodę i element można wykorzystać w dobry sposób, wystarczy trochę wyobraźni
dzieki, i ciesze sie, ze sie wam podobaja. Rany jeden dzien mnie nie bylo i juz 4 strony do tylu musze isc ^^ lol. wkleilbym cos wiecej ale nie mam nic szczegolnego. Mam kilka pstrykow z Chicago i roznych innych bzdur ale to nic spejalnego.
MastaMarek: dzieki, i ciesze sie, ze sie wam podobaja. Rany jeden dzien mnie nie bylo i juz 4 strony do tylu musze isc ^^ lol. wkleilbym cos wiecej ale nie mam nic szczegolnego. Mam kilka pstrykow z Chicago i roznych innych bzdur ale to nic spejalnego.
drugie najbardziej mi się podoba ;D czym focisz?
Oczywiście musiałem się dokopać jak to się nazywa ;)
Fasolka a więcej tutaj , Musisz mieć jej fotę :D
http://chicagowheretogo.blox.pl/2008/10/Fasolka-czyli-Bean-w-Wietrznym-Miescie.html
Gdynia kilka dni temu
Gdańsk (zdjęcie zrobiłem Canon AE-1 program + FD 50mm 1.8, film dałem do wywołania i zeskanowania)
5D2
Konto usunięte: A to Ty nie widziałaś jak wstawiał zdjęcie po tym jak otrzymał cały zestaw :)
Ja widziałem Ceeeennnkaaaa OPADA ! Ale jak widać warto bo kolory głębia no po prostu tylko mieć do wydania zbędne 15-20 tysięcy złotych i można cieszyć oko :)
hehe, no to byl dobry dzien dla mnie. Szoda tylko, ze nastepnego dnia odcieli mi gas za niesplacony rachunek ^^ ehhh ...
Co mnie bardzo cieszy jednak jest to, ze wczoraj odkrylem, ze moj 5D portrafi szybko lapac focus. Szkoda tylko, ze jest bardzo wolny (3fps) i tylko centralny punkt dziala - reszta jest do kitu :(