Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
poike
poike
  12 czerwca 2010
KroplaRosy
KroplaRosy: to nie były zaplanowane zdjęcia, nie miałam więc wpływu na światło.

co to mnie obchodzi? ja tylko oceniam tego efekty, bo chyba po to tutaj pokazałaś to zdjęcie?
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  12 czerwca 2010
KroplaRosy
KroplaRosy: nie miałam więc wpływu na światło.

Jak to nie?! Bierzesz podnosisz ręce i przenosisz słoneczko!
Albo lepiej tak: na plecy jakiej kotary, zawieszasz pomiędzy pobliskimi latarniami, drzewami itp. rozkładasz lampiony i fotografujesz.

Flo
Flo: dlaczego?

Wg. mnie służy to schludności zdjęcia.
Taki ucięty czubeczek wygląda jakoś nieschludnie.
(Moim subiektywnym zdaniem) :)
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  12 czerwca 2010

masło maślane :mrgreen:

KroplaRosy
KroplaRosy
  12 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: co to mnie obchodzi? ja tylko oceniam tego efekty, bo chyba po to tutaj pokazałaś to zdjęcie?

niby tak, ale po co stwarzasz napięcie?
nie jest to przecież potrzebne, prawda?

AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Jak to nie?! Bierzesz podnosisz ręce i przenosisz słoneczko! Albo lepiej tak: na plecy jakiej kotary, zawieszasz pomiędzy pobliskimi latarniami, drzewami itp. rozkładasz lampiony i fotografujesz.

tak, tak :rotfl:
poike
poike
  12 czerwca 2010
KroplaRosy
KroplaRosy: niby tak, ale po co stwarzasz napięcie? nie jest to przecież potrzebne, prawda?

skoro nie interesuje Ciebie czyjaś opinia to na przyszłość nie dodawaj tutaj swoich prac, tyle na ten temat
KroplaRosy
KroplaRosy
  12 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: skoro nie interesuje Ciebie czyjaś opinia to na przyszłość nie dodawaj tutaj swoich prac, tyle na ten temat

a czy napisałam, że nie interesuje mnie opinia innych?
uważasz, że w jakim celu tutaj dodałam to zdjęcie?
poike
poike
  12 czerwca 2010
KroplaRosy
KroplaRosy: a czy napisałam, że nie interesuje mnie opinia innych? uważasz, że w jakim celu tutaj dodałam to zdjęcie?

no to pretensje kieruj do siebie
KroplaRosy
KroplaRosy
  12 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: no to pretensje kieruj do siebie

nie mam do Ciebie pretensji, słonko.
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  12 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: no to pretensje kieruj do siebie

Ona nie ma do nikogo pretensji. Wyjaśnia tylko dlaczego zdjęcia mają taką wadę.
Może ty fotografię traktujesz komercyjnie umawiając się z modelkami jeżeli słoneczko będzie na tyle śmiałe by ukazać się w odpowiednim stopniu dla panny. Wiesz może co to jest spontaniczność?

Ile razy ktoś podawał tego typu powód i nikt nie wsiadał na niego tylko zwrócił uwagę na inne atuty fotografii...

Wyluzuj spodnie :lol2:
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  12 czerwca 2010

poza tym w regulaminie jest napisane by zwrócić uwagę, ze nie każdy jest profesjonalistą. :and:

spioch
spioch
  13 czerwca 2010

OMG dajcie sobie buzi i wrzućcie na luz :zonk:

spioch
spioch
  13 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wieeeem, że kiciarskie, ale interesuję się fotografią od roku zaledwie i w tym czasie, muszę powiedziec, że i tak zdjęcia wychodzą mi lepiej. ale cóż mam zrobic, gdy mam tylko zwykłą cyfrówkę?? ... :3

Tylko pierwsze no i może kurczak reszta kosz :)
MyszeczkaWoneczka
MyszeczkaWoneczka
  13 czerwca 2010

Nie wiem czy jestem jedyną osobą którą spotkało usunięcie przez Fotkę większości moich zdjęć ;/ Na których jestem ja a nie ktoś inny jak podaje fotka i stwierdzam że tym portalem zarządzają osoby które prawdopodobnie mają kłopoty ze wzrokiem:/ jestem oburzona i nie zostawię tego tak :///

KroplaRosy
KroplaRosy
  13 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy jestem jedyną osobą którą spotkało usunięcie przez Fotkę większości moich zdjęć ;/ Na których jestem ja a nie ktoś inny jak podaje fotka i stwierdzam że tym portalem zarządzają osoby które prawdopodobnie mają kłopoty ze wzrokiem:/ jestem oburzona i nie zostawię tego tak :///

wytocz im sprawę w sądzie :tak:
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  13 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

mam wrazenie ze czytanie regulaminow portali jak i dzialow forum czy chocby tematow w ktorych sie wypowiadasz jest Ci obce