lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 263 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Jak to nie?! Bierzesz podnosisz ręce i przenosisz słoneczko!
Albo lepiej tak: na plecy jakiej kotary, zawieszasz pomiędzy pobliskimi latarniami, drzewami itp. rozkładasz lampiony i fotografujesz.
Wg. mnie służy to schludności zdjęcia.
Taki ucięty czubeczek wygląda jakoś nieschludnie.
(Moim subiektywnym zdaniem) :)
Konto usunięte: co to mnie obchodzi? ja tylko oceniam tego efekty, bo chyba po to tutaj pokazałaś to zdjęcie?
niby tak, ale po co stwarzasz napięcie?
nie jest to przecież potrzebne, prawda?
AlicjaBezKrainy: Jak to nie?! Bierzesz podnosisz ręce i przenosisz słoneczko!
Albo lepiej tak: na plecy jakiej kotary, zawieszasz pomiędzy pobliskimi latarniami, drzewami itp. rozkładasz lampiony i fotografujesz.
tak, tak
Ona nie ma do nikogo pretensji. Wyjaśnia tylko dlaczego zdjęcia mają taką wadę.
Może ty fotografię traktujesz komercyjnie umawiając się z modelkami jeżeli słoneczko będzie na tyle śmiałe by ukazać się w odpowiednim stopniu dla panny. Wiesz może co to jest spontaniczność?
Ile razy ktoś podawał tego typu powód i nikt nie wsiadał na niego tylko zwrócił uwagę na inne atuty fotografii...
Wyluzuj spodnie
Nie wiem czy jestem jedyną osobą którą spotkało usunięcie przez Fotkę większości moich zdjęć ;/ Na których jestem ja a nie ktoś inny jak podaje fotka i stwierdzam że tym portalem zarządzają osoby które prawdopodobnie mają kłopoty ze wzrokiem:/ jestem oburzona i nie zostawię tego tak :///
Konto usunięte: Nie wiem czy jestem jedyną osobą którą spotkało usunięcie przez Fotkę większości moich zdjęć ;/ Na których jestem ja a nie ktoś inny jak podaje fotka i stwierdzam że tym portalem zarządzają osoby które prawdopodobnie mają kłopoty ze wzrokiem:/ jestem oburzona i nie zostawię tego tak :///
wytocz im sprawę w sądzie