Hej, nie wiem czy to dobry pomysł zeby tu pisać ale poznałam prawnego czasu chłopaka, pisaliśmy i magle widzę ze jego konta nie ma. Nie wiem co się stało, nie ukrywam ze chciałam się z nim skontaktować ale nigdzie nie mogę znaleźć :(
lista tematów
Szukam kogos
Cześć. Jeżeli przy jego wiadomości znajduje się przełamaty awatar to użytkownik usunął konto. Może być również tak, że użytkownik zmienił loging.
HardStyle
Proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd.
Zmiana loginu nie sprawia, że w wiadomościach prywatnych zamiast niego jest "konto usunięte". Po zmianie loginu będzie widniał nowy login.
Zmiana loginu sprawia, że adres www do danego profilu nie będzie działał z uwagi na brak zgodności z loginem (o ile ktoś go nie zajmie).
Proponuję sprawdzić ostatnie wiadomości z użytkownikami, może osoba o której napisałaś zmieniła swój login oraz zdjęcie profilowe (avatar) które widnieje przy loginie. Jeśli zaś widnieje to o czym napisał owad- użytkownik usunął konto i nie ma sposobności na skontaktowanie się z nim dopóki nie założy nowego konta i na siebie nie traficie.
Zmiana loginu nie sprawia, że w wiadomościach prywatnych zamiast niego jest "konto usunięte". Po zmianie loginu będzie widniał nowy login.
Zmiana loginu sprawia, że adres www do danego profilu nie będzie działał z uwagi na brak zgodności z loginem (o ile ktoś go nie zajmie).
Proponuję sprawdzić ostatnie wiadomości z użytkownikami, może osoba o której napisałaś zmieniła swój login oraz zdjęcie profilowe (avatar) które widnieje przy loginie. Jeśli zaś widnieje to o czym napisał owad- użytkownik usunął konto i nie ma sposobności na skontaktowanie się z nim dopóki nie założy nowego konta i na siebie nie traficie.
Hiacynta: Proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd.
Przepraszam czytamy z zrozumieniem. Pisałem że "MOŻĘ" "MOŻE" user zmienił login nie dodałem że to skutkuję również usunięciem konta + mogłem dodać żeby poszperała w pw znalezienie jego jak by zmienił login. . Za bardzo pani chce dać z siebie. Następnym razem proszę mi nie odpowiadać na forum tylko pisać do moich MG skoro błędy robię. Od kont pani na forum się znalazła robi sobie Burza. . Pozdrawiam :)
HardStyle