STOP Hejtu Na Kamerkach - Czatach I Mowie NIENAWIŚCI
drodzy Użytkownicy Fotki i Portalu Fotka.com Strona założona forum ponieważ Mówimy Stop Hejtu na Fotce i na Czatach oraz na Transmisjach u osób które nadawają na kamerkach damskich i męskich szczególnie u kobiet i Transmisjach muzycznych przez DJ. Ponieważ to co się dzieje na największym Portalu Fotka.com. Gdzie bardzo szerzy się Hejtowanie Osób wobec innych gdzie moderacja sobie z tym nie radzi. Zapraszamy dołączenia do Akcji. i czekamy na wasze komentarze.
co powinno się zmienić na Fotce.com ?
#Kamerki #Czatach #Livach!!
Też miałem do czynienia z hejtem, również na czacie. I modzi nic z tym nie robią. Pozostaje robić screeny i slac na fotkateam
kultura przede wszystkim
Art. 42
Kamerki dostępne są jedynie dla Użytkowników, którzy ukończyli 18 rok życia. Użytkownicy, którzy ukończyli 16 lat a nie ukończyli 18 roku życia mogą korzystać z funkcji Kamerek jedynie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych.
Każdy Użytkownik zobowiązany jest do zapoznania się z Regulaminem i Polityką prywatności oraz przestrzegania ich postanowień, a także przepisów obowiązujących na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Akceptacja regulaminu następuje w momencie zaznaczenia stosownego pola podczas rejestracji w serwisie. Akceptacja Regulaminu oznacza również akceptację szczegółowych zasad i warunków korzystania z poszczególnych funkcjonalności Serwisu.
Zanim zaczniesz wytykać innym przewinienia, spójrz na siebie. Moderatorzy to nie roboty, nie są w stanie moderować wszystkich transmisji jednocześnie. Zamiast robić nagonkę, poproś moderatora o interwencję. Nie widzę sensu w przytaczaniu regulaminu, bezsensowne nabijanie aktywności.
@LaLoba nie zgadzam się z Panią w jakim sposobem pani napisała że osoba założyła forum która łamię Regulamin i tu się nie zgadzam ja nie łamię Regulaminu na tej Fotce i Portalu Fotka dużo osób naruszają Regulamin i hejtują innych i siebie nawzajem . i proszę mi tutaj nie narzucać że ktoś ma zacząć od siebie jak to inni innych wytkają i obrażają i mowa tu o wszystkich Użytkownikach Fotki. bo Użytkownicy fotki sami się nie stosują do regulaminu tak samo moderacja i moderatorzy też łamią Regulaminy za czasów starej moderacji Było inaczej niż teraz jak jest. i Ktoś w końcu jest odpowiedzialny za ten portal? czyli Mowa o Właścicielu Fotki bo Pewnie sam nie wiem co tu się dzieje na wszystkich kamerkach i czatach i Transmisjach Muzycznych. Pozdrawiam .
Zainteresowanej osobie przytaczam słownik języka polskiego ( choć słowo nie jest polskie ) , bo chyba 1000 razy lub więcej opublikował je w złej formie. Szkoda że osoba ta tak zainteresowana cytowaniem - nie zna prawidłowej odmiany.
Pamiętaj stop HEJTOWI - bo uszy więdną.
Przytaczam źródło - zanotuj to sobie.
Najpierw należy zastanowić się nad tym czym jest HEJT, bo mówiąc, że ktoś nas hejtuje, może wcale tego nie robić, a po prostu KRYTYKOWAĆ.
Hejt charakteryzuje się głównie tym, że jest obraźliwy i nie ma możliwości by się do niego odnieść. Jeśli napiszesz mi, że "jestem dnem", to jest to hejt, bo po pierwsze obrażasz mnie personalnie, a po drugie nie dajesz mi możliwości odpowiedzi, bo nawet nie napisałeś dlaczego tak uważasz.
Jeśli jednak napiszesz "Twój sposób rozumowania jest dla mnie dnem, nie zgadzam się z twoimi argumentami, bo... itd." to nie mogę nazwać tego hejtem, bo jest to krytyka, na dodatek odnosi się do tego co powiedziałem lub zrobiłem, a nie do mojej osoby.
Jeżeli dana osoba HEJTUJE = OBRAŻA - innych użytkowników na lajwie / czacie, to wystarczy wykonać screen'a i zgłosić taką sytuacje do odpowiedniego Moderatora, a nie wylewać swoje żale na forum.
Dlaczego zarzucasz Moderatorom, że nic z tym nie robią? - Moderator nie robot, a człowiek. Jego praca, to wolontariat i nie ma obowiązku pilnowania czatu / kamerek 24/7h, ponieważ ma też swoje życie.
Regulamin serwisu społecznościowego Fotka = niedozwolone jest:
Art. 13
a) używanie wulgaryzmów i zwrotów powszechnie uważanych za obraźliwe, a także w jakikolwiek sposób naruszających godność.
NETYKIETA CZATU = IV. Za co można otrzymać karę
2. Przeklinanie/ubliżanie. Zabronione jest również celowe cenzurowanie przekleństw, niedokończenie ich czy ukrywanie poprzez wstawianie różnych znaków, przestawianie liter, pisanie w innym języku itp.Wulgarny/obraźliwy login (brak jego zmiany w ciągu 24h
&
1. Prowokowanie do kłótni.
4. Wprowadzanie niemiłej atmosfery.
NETYKIETA KAMEREK = III. Za co można otrzymać kicka/czasową blokadę/stałą blokadę:
6. Obrażanie/ubliżanie innym Użytkownikom (w tym obelgi zawoalowane, obraźliwe presupozycje, obelgi pod adresem rodziny, osób bliskich) – (kick/ban)
&
9. Prowokowanie do kłótni, wprowadzanie niemiłej atmosfery; namawianie innych użytkowników do łamania regulaminu, netykiety lub działania na szkodę innych użytkowników lub serwisu – (kick/ban)
@xAnonymouSx · Gościu co ty mi tu komentujesz forum założone i odnośnie tego co się dzieje na fotce
i Hejtu jaki jest na tych kamerkach i tu się nie nie zgadzam z tobą że moderatorzy nie mają obowiązku bycia na kamerkach i to jest nie prawda bo nie po to ktoś tu jest moderatorem żeby nic nie robić i każdy wie jacy tu są moderatorzy większości.
rozumiem można wyrazić swoje zdanie ale nie do przesady . po drugie każdy użytkownik powinien się zapoznać z regulaminem bo połowa osób nie czyta i nie wie jaki jest regulamin a mają konta na Fotce. po trzecie koleś jeśli coś piszesz na forum to dodaj sobie zdjęcie swoje a nie komentujesz bez zdjęcia. i tyle