Cześć. Jak mogę usunąć "Poszukiwany ideał" by się tam nic nie wyświetlało ?. Jest jakaś opcja . Dzięki i pozdrawiam.
Mafia
14 grudnia 2020
Musisz wszystko w edycji odznaczyć, jedynie wieku się chyba nie da odznaczyć
Nieeosiagalny
15 grudnia 2020
Mafia: Musisz wszystko w edycji odznaczyć, jedynie wieku się chyba nie da odznaczyć
Nom właśnie tak to jest i zostaje ten "poszukiwany ideał" tylko bez szczegółów :D ... Wiem że jak się na początku nic nie zaznaczy to nic nie ma . Ale dzięki ;) Pozdrawiam
Reputacja: -635 |
BluzgometrTM: 1
Owad
15 grudnia 2020
Konto usunięte: Wiem że jak się na początku nic nie zaznaczy to nic nie ma . Ale dzięki ;)
Dokładnie, dobre oko masz nic tam nie ma tylko - Jeszcze nie uzupełniono tych danych.
HardStyle
Inaccessibleee
15 grudnia 2020
Owad: Konto usunięte: Wiem że jak się na początku nic nie zaznaczy to nic nie ma . Ale dzięki ;)
Dokładnie, dobre oko masz nic tam nie ma tylko - Jeszcze nie uzupełniono tych danych.
Reputacja: -635 |
BluzgometrTM: 1
Owad
15 grudnia 2020
Konto usunięte: I co nie da się z tym nic zrobić ?:(
Przegrzebałem, nic raczej nie da się z tym zrobić to moja ocena i nie chce cię w błąd wprowadzać.
HardStyle
Inaccessibleee
15 grudnia 2020
Owad: Inaccessibleee: I co nie da się z tym nic zrobić ?:(
Przegrzebałem, nic raczej nie da się z tym zrobić to moja ocena i nie chce cię w błąd wprowadzać.
No spoko. Dzięki ;) . Przynajmniej spróbowałeś się coś dowiedzieć . Niech już zostanie :D Tylko ja raczej nie szukam ;/ heh