Powiadomienia Podglądacz Tak • Nie Głosy Czat Online Kamerki Szukaj Ranking Forum Gry Klub Gwiazd
Zonatysexyyon
Posty: 2 (po ~88 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Zonatysexyyon
  18 marca, o 22:12 (pierwszy post)

Kto wie jak można zmienić login??? bo nie dam rady 🤔

Czagataj
Czagataj
  18 marca, o 22:13
Zonatysexyyon
Zonatysexyyon: Kto wie jak można zmienić login??? bo nie dam rady 🤔


Wpierw to trzeba być gwiazdką.
Avatar użytkownika Guru35Guru35
Posty: 811 (po ~80 znaków)
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 13
wpis jest ukryty
Zonatysexyyon
Posty: 2 (po ~88 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Zonatysexyyon
  19 marca, o 07:41

Próbuje tak robic i jak klikam na to nic sie nie dzieje i nie moge z tym nic zrobić. Nie zmienialem go nigdy jeszcze

Avatar użytkownika Guru35Guru35
Posty: 811 (po ~80 znaków)
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 13
Guru35
  19 marca, o 07:43

a co ci pisze dokładnie

I\'m walking away\
from all i need\

UniqueSnowflake
Posty: 1448 (po ~68 znaków)
Reputacja: 44 | BluzgometrTM: 189
UniqueSnowflake
  19 marca, o 08:13
Zonatysexyyon
Zonatysexyyon: Próbuje tak robic i jak klikam na to nic sie nie dzieje i nie moge z tym nic zrobić. Nie zmienialem go nigdy jeszcze


Jeżeli nie masz wykupionej gwiazdy to nie możesz zmienić loginu. Dopiero po zakupie można zmienić login(w sposób w jakim wyżej kolega to pokazał), jego kolor czy symbol przy nim.
Avatar użytkownika OwadOwad
Posty: 13893 (po ~46 znaków)
Reputacja: -650 | BluzgometrTM: 1
Owad
  19 marca, o 10:03
Ostatnio edytowany: 19 marca, o 10:04
Zonatysexyyon
Zonatysexyyon: Nie zmienialem go nigdy jeszcze


Tak jak wyżej wspominali, musisz dołączyć do Klubu Gwiazd by zmienić login. Nie musisz wykupywać Pakietu, możesz skorzystać z 3 darmowych opcji "Zgarnij Gwiazdę za darmo!" np z promocji 1 godzonej i w tym czasie mozęsz dokonać zmiany Usługa aktywna sprawdzałem teraz. https://fotka.com/klubgwiazd/promo
Jeżeli to już wykorzystałeś to pozostają 2 opcje jeszcze.

Tutaj masz link do zmiany: https://fotka.com/ustawienia/login
Ponadto proszę mieć na uwadze, że nowy login, który chcesz ustawić na swoim koncie musi być wolny, czyli nie może być już zajęty przez innego użytkownika wówczas wyskoczy komunikat: Wybrany profil jest zajęty i trzeba wymyślać jakiś inny który jest wolny :)
HardStyle d83ddd0a