Od wczoraj zauważyłem że mnóstwo starych kont nagle stało się Online , Wczoraj nie mogłem się przebić przez stare konta oddając Decyzje z mojej okolicy , ale teraz widzę że stare konta w całej Polski stają się aktywne , już kiedyś był podobny temat i taka sama sytuacja
lista tematów
Stare konta ożywają po raz kolejny strona 2 z 2
Mylisz się. Przed momentem widziałem taki profil. Zrobiłem zrzut ekranu z profilem, następnie napisałem do dziewczyny. Nie minęła minuta jak konto zostało usunięte. Profil z 2007 roku i wszystkie zdjęcia tez były z tego okresu. Wspominałem juz o tym wcześniej, ze jesli się napisze priva do takiej "osoby" to konto natychmiast znika.
Tak racja pojawiają się takie konta, jednak już mniejszy wysyp z tego co zauważyłem. Możliwe że coś FT wymyśli, usuwanie kont zweryfikowanych ze zdjęciami nie wchodzi w rachubę, nawet jak ktoś wiele lat się nie logował. Czasem są powroty takich użytkowników.
Tylko kogo wina? Nie Fotki, jest o tych wyciekach haseł w necie pełno informacji i co robić.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
gregbond: Tak racja pojawiają się takie konta, jednak już mniejszy wysyp z tego co zauważyłem. Możliwe że coś FT wymyśli, usuwanie kont zweryfikowanych ze zdjęciami nie wchodzi w rachubę, nawet jak ktoś wiele lat się nie logował. Czasem są powroty takich użytkowników.
Tylko kogo wina? Nie Fotki, jest o tych wyciekach haseł w necie pełno informacji i co robić.
Najwięcej profili jest "reanimowana" w nocy, moze wlasnie zeby wykorzystac małą aktywnosc moderacji. Osobiscie nie wiem co o tym myslec, ciekawe ze zazwyczaj aktywują się konta ponad 10 letnie, pewnie dlatego ze małe prawdopodobienstwo, ze prawowity własciciel konta zauwazy "kradzież" skoro nie zagląda.
BartekI987: Najwięcej profili jest "reanimowana" w nocy, moze wlasnie zeby wykorzystac małą aktywnosc moderacji.
BartekI987: Osobiscie nie wiem co o tym myslec, ciekawe ze zazwyczaj aktywują się konta ponad 10 letnie, pewnie dlatego ze małe prawdopodobienstwo, ze prawowity własciciel konta zauwazy "kradzież" skoro nie zagląda.
Najważniejsze to zawsze trzeba być ostrożnym, nawet jak i nowe konta. Zdarza się użytkownicy tracą hasła i sami łatwo przekazują na podstawionych stronach np. fb.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"