Przed chwilą przeglądając profile kobiet, kilka razy z rzędu wyskoczył mi męski profil, mimo tego ze zaznaczone w filtrze są tylko kobiety. To już nie pierwszy raz ale dzisiaj w TAK-NIE po raz pierwszy pojawiły się 3 pod rząd. I nie były to profile, na których źle była ustawiona płeć uzytkownika.
Gdy przeglądam kobiece profile pojawiają się mężczyźni
Ten problem jest już od dawna. Co jakiś czas potrafi "wejść" męskie konto w "TAK/NIE" oraz w widoku "Online" mimo, że filtr ustawiony jest na konta tylko damskie. Sprawdzałem już czy problemem tkwi w tym, że panowie zakładają damskie konta, ale to nie to.
Może kiedyś to zweryfikują.
Facet może oddać głos na faceta, jeśli ma w wyszukiwaniu zaznaczonych mężczyzn, lub oddać głoś na kobietę i mężczyznę jeśli ma zaznaczone obie płci. I będzie to miało miejsce, bez znaczenia jak Ty masz ustawione, ponieważ to Ty się pokazujesz komuś i nie masz żadnego wpływu na głosowanie i dokonane ustawienia przez innych. Pozostaje przywyknąć, ze podobasz się osobnikom tej samej płci.
Co do online - warto zgłosić na kontakt. ;)
Może również być tak że dana osoba pomyliła płeć przy założeniu konta. Np przykład, mężczyzna zakłada konto i pomyłkowo zaznaczył płeć "Kobieta" i taki profil z męskimi zdjęciami będzie się wyświetlał wśród kobiet i jest prawdo podobieństwo że mogłeś na trafić na takie profile. Hmm np miałeś podgląd kobiety w Podglądaczu i kliknąłeś w nią żeby ją zobaczyć i po obczajeniu jej nie wychodziłeś z jej profilu tylko klikałeś "Następny profil" a tam wówczas przeglądasz osoby które odwiedziły twój profil i mogło być również tak że mogłeś mieć kilka odwiedzin Mężczyzn i na nich natrafiłeś przeglądając a myślałeś że oglądasz nowe osoby.
@Owad
Dodam jeszcze, że błąd pojawia się nawet w fotka API i zgłaszałem go już kilkanaście razy bez odzewu.
A z tym się zgadzam, nowi użytkownicy mogą nie mieć pojęcia, że tak się dzieje :)
Kiedy tak jest, pozostałe miejsca na zdjęcia przedstawiają szarą damską sylwetkę. Mi chodzi o profile, męskie na których płeć jest prawidłowo ustawiona.
Ależ tu nie chodzi o to, ze inni faceci mogą na mnie głosować (chociaż wolałbym, zeby tego nie robili) a o sam fakt, ze to MI wyswietlają się męskie profile pomimo tego, że zaznaczone mam jedynie kobiety. Zanim zabierzesz głos w dyskusji przeczytaj dokładnie w czym problem.