Mmam takie pytanie co mam zrobić gdyż nikogo nie dodaje do ulubionych a ciągle jakiś czas mam takiego u siebie
lista tematów
Pomoc
w ulubionych masz stan na zero
Nie wiem gdzie ty to widzisz
a co do znajomych to tam masz na tą chwile ponad sto 19
Pozdrowienia Serdecznie dla ludzików co sknocili negatywne prezenty.Napiszcie mi na Pw CO TYM CZYNEM osiągnęliście. WAM tO CHYBA TAM NA TYCH STOŁKACH TO NAPRAWDĘ SIĘ nudzi a liści w pytę na ziemi Leży
kocica76: Mmam takie pytanie co mam zrobić gdyż nikogo nie dodaje do ulubionych a ciągle jakiś czas mam takiego u siebie

Nie posiadasz nikogo wśród grona "ulubionych". Skąd oni się biorą? Dzięki tej opcji:

Możliwe, że pojawia Ci się informacja w powiadomieniach, że ktoś dodał Twój profil do ulubionych. Na to nie masz wpływu, każdy może to zrobić. ;-)
Regulamin Forum. ¦ ivory skin and eyes of emerald green.
kocica76: Mmam takie pytanie co mam zrobić gdyż nikogo nie dodaje do ulubionych a ciągle jakiś czas mam takiego u siebie
Automat robi to za Ciebie, dodając dany profil do Twojej listy ulubionych, dziej się tak kiedy Twój znajomy usunie Cię ze znajomych. Masz sporą liczbę znajomych i czasem może się zdarzyć jak odwiedzający profil znajomy usunie Cię i wtedy jego profil zostanie przerzucony na listę ulubionych.
Mam sprawę co mam zrobić jak ktoś ukradł mi zdj na fotce.
Ktoś założył sobie konto tutaj z moimi zdj napisałam do tej osoby ona mnie zablokowała.