Działaja wam kamerki normalnie?Bo u mnie obraz z nich pojawia się w dziwnym miejscu,jakby pod tym,w którym powinien się on wyświetlać i jest tylko w małym okienku.
lista tematów
Kamerki-działają wam?
Konto usunięte: rockyboy82: Działaja wam kamerki normalnie?Bo u mnie obraz z nich pojawia się w dziwnym miejscu,jakby pod tym,w którym powinien się on wyświetlać i jest tylko w małym okienku.Problem pojawia sie przy oglądaniu czyjejś transmisji, czy podczas nadawania własnej?
Przy oglądaniu czyjejś transmisji.Do dziś bylo dobrze i działało bez problemu.Może to jakiś problem z moimi sterownikami lub czymś podobnym.
rockyboy82: Przy oglądaniu czyjejś transmisji.Do dziś bylo dobrze i działało bez problemu.Może to jakiś problem z moimi sterownikami lub czymś podobnym.
Wyczyść przeglądarkę, odświeżyłam Ci profil. Dodatkowo sprawdź, czy problem nie leży po stronie Twojego sprzętu. :)
Konto usunięte: rockyboy82: Przy oglądaniu czyjejś transmisji.Do dziś bylo dobrze i działało bez problemu.Może to jakiś problem z moimi sterownikami lub czymś podobnym.Możliwe, u mnie nie występuje problem o którym napisałeś.
Wyczyść przeglądarkę, odświeżyłam Ci profil. Dodatkowo sprawdź, czy problem nie leży po stronie Twojego sprzętu. :)
Dzięki,juz wszystko śmiga jak należy.Pozdrawiam ;)