Sarna
Sarna
  30 marca 2017 (pierwszy post)

Ma być jutro rano jak wstanę, jak nie to naśle desura na was.
------------
No co tam czatusie?
kto rządzi teraz a czacie? Nie chodzi mi o modów, nie wiem kto modernizuje.
Chodzi mi o tych co siedzą a może już nie siedzą, kto włazi a czat? wpisywać się, w nagrodę randka z hm... ze Styxem.

Sarna
Sarna
  10 kwietnia 2017
Belormoroth
Belormoroth: Trzeba sobie bylo wykopac ziemianke na jakims polu podlaczyc internet i zyc jak porzadny czlowiek a nie przeprowadzac sie do halasu i smogu gdzie kazdy mowi jak masz zyc

hm.. powiem Ci tak, moja miejscowość to małe miasteczko, to nie zakorkowany, rozkopany śmierdzący Poznań. jest tu całkiem spokojnie.

Na wsi się calkiem dobrze mieszkało w szczególności latem mieszkałam w parku a za parkiem jezioro, wychowana w dziczy na drzewach xd
ale zima z wiekiem zaczęło mnie przytłaczać, drogi zasypane, ciężko żeby przed 5 rano były odśnieżone, apteka, bank, lekarze, dentyści, zakupy, ciągle musiałam jechać po cos do miasta.
w mieście nie musi być śmierdząco, mieszkam tu dopiero 3 miesiące a nawet sąsiadów swoich nie znam, mam podwórko swoje, bez gapiów, na wsi tego nawet nie miałam, bo sąsiedzi zza płotem jak kargule wypatrywali:D
mogę śmiało przyznać, ze teraz mam większy spokój.
Zua
Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 86
Zua
  10 kwietnia 2017
Sarna
Sarna: smiej się smiej, ale czasem nawet z takich popierdółek czatowych miłość czasem się rodzi
Ja nie mam nic przeciwko poznaniu tak osoby w sumie, ale robienie szopki, wstawianie zdjęć, później dramatyczne rozstanie o którym pół fotki huczy jest śmieszne. I te ploteczki! Ahhh uwielbiam te sensacje fotkowe, chociaż chyba coraz mniej ich.

Sarna
Sarna: stwierdziłam ze tu spędzę starość, oczywiście nie sama
Toć to super wiadomość, kiedy poznam dziadka? :D

Sarna
Sarna: a u was dzieciaki zmieniło się coś?
Cóż ja jak na razie edukuję się, matematykę i polski na czwóreczki zdałam! Za tydzień jeszcze egzamin z geografii i angielskiego. Najbardziej przeraża mnie myśl, że za dwa tygodnie koniec szkoły, a ja dalej nie wiem co ze sobą zrobić w życiu. :rotfl: Oprócz tego jeżdżę sobie na mecze piłki nożnej - stara pasja powróciła. A tak ogólnie to dalej w jakiej części przegrywam tutaj życie, więc rewelacji nie ma d83dde02

Belormoroth
Belormoroth: Jestem wolny i tez szukam fotkowej milosci!
Okej, gdzie zaprosisz mnie na randkę?

Belormoroth
Belormoroth: Chodz sie bzykac
Mode banuj za seks oferty!!!!!

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

Zua
Zua
  10 kwietnia 2017
Sarna
Sarna: moja miejscowość to małe miasteczko, to nie zakorkowany, rozkopany śmierdzący Poznań
Do poznania się wybieram, tylko jeszcze nie wiem kiedy, ponieważ z Patrycją mam się ustawić, tylko nam coś to nie wychodzi :rotfl:

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.

Sarna
Sarna
  10 kwietnia 2017
Zua
Zua: Toć to super wiadomość, kiedy poznam dziadka? :D

najzwyczajniejszy "Mirek" w okularkach, pracuje ze mną, na szczęście już nie na jednym dziale;D Co za dużo, to nie zdrowo.

Zua
Zua: Cóż ja jak na razie edukuję się, matematykę i polski na czwóreczki zdałam! Za tydzień jeszcze egzamin z geografii i angielskiego. Najbardziej przeraża mnie myśl, że za dwa tygodnie koniec szkoły, a ja dalej nie wiem co ze sobą zrobić w życiu. Oprócz tego jeżdżę sobie na mecze piłki nożnej - stara pasja powróciła. A tak ogólnie to dalej w jakiej części przegrywam tutaj życie, więc rewelacji nie ma

Nie wiesz co robic, ja tez nie wiem, w sumie wszystko jedno co będziesz robiła i tak kiedyś umrzemy :D (odkrywczy tekst)
Zua
Zua: A tak ogólnie to dalej w jakiej części przegrywam tutaj życie, więc rewelacji nie

a Ty modem tu nie byłaś czasem? czy ja zwidy miałam?
Sarna
Sarna
  10 kwietnia 2017
Zua
Zua: Do poznania się wybieram, tylko jeszcze nie wiem kiedy, ponieważ z Patrycją mam się ustawić, tylko nam coś to nie wychodzi

Nie wiem o która Patrycję chodzi.
Zua
Zua
  10 kwietnia 2017
Sarna
Sarna: i tak kiedyś umrzemy
Ja już umieram na raka przez ten portal.

Sarna
Sarna: a Ty modem tu nie byłaś czasem? czy ja zwidy miałam?
Byłam, w październiku zrezygnowałam.

Sarna
Sarna: Nie wiem o która Patrycję chodzi.
Cukierkową :D

Sarna
Sarna
  10 kwietnia 2017
Zua
Zua: Ja już umieram na raka przez ten portal.

wszystko jedno gdzie się czas marnuje, jedni wola filmy, inni gierki, następni czytają fejsbooki, czy oglądają seriale w TV wszystko to i tak jest bezużyteczne, więc nie ma co się spierać gdzie lepiej.
Problem powstaje wtedy jak zaniedbujesz swoje obowiązki, a jak wszystko ma swój jakiś rytm dnia, to jest ok.
Zua
Zua: Byłam, w październiku zrezygnowałam.

no to jednak cos tam mi świta.
Zua
Zua: Cukierkową :D

aaaa no czaje teraz.
Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  10 kwietnia 2017
Zua
Zua: Mode banuj za seks oferty!!!!!

Nie trudz sie ja tu mam znajomosci i swoich ziomali :ninja:
Do not be sad because of people...

They will all die...
Zua
Zua
  10 kwietnia 2017
Belormoroth
Belormoroth: Nie trudz sie ja tu mam znajomosci i swoich ziomali

Nie, nie boje się! :rotfl:

Belormoroth
Belormoroth
  10 kwietnia 2017
Zua
Zua: Nie, nie boje się!

Taki kozak z Ciebie? :pavarotti:

They will all die...
Marlens
Marlens
  11 kwietnia 2017

Uououo fotka jeszcze istnieje d83dde37

Zua
Zua
  12 kwietnia 2017
Belormoroth
Belormoroth: Taki kozak z Ciebie?

Tak, cho na solo cwaniaku xd

Belormoroth
Belormoroth
  12 kwietnia 2017
Zua
Zua: Belormoroth: Taki kozak z Ciebie? Tak, cho na solo cwaniaku xd

Rozwle Cie w zapasach nago :pavarotti:

They will all die...
Zua
Zua
  12 kwietnia 2017
Belormoroth
Belormoroth: Rozwle Cie w zapasach nago

Halo policja, proszę przyjechać na fotke, grożooooo mi! :ninja:

IHSI
IHSI
  12 kwietnia 2017
Zua
Zua: grożooooo mi!

Oj pozostaw to w zapomnienie , chodziło o sport zapasy kto wygra , :afro:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.