Kybalion
Kybalion
  10 stycznia 2017 (pierwszy post)

Czesc, jestem tu nowy. Mam na imie Michal, jestem z Gdanska i mam 24 lata.

Wszedlem na czat kilka razy. Zaczelo sie pare dni temu. Pogadalem z kilkoma dziewczynami i wydaje mi sie, ze czat to najlepsze miejsce na dlugie zimowe wieczory. Dziewczyny dziewczynami...

Zauwazylem, ze macie na czacie cos w rodzaju teamu. Znacie sie juz troche i te kilka pokoi traktujecie jak rutynowe miejsce schadzek. Takiego czegos wlasnie mi bylo trzeba. Jestescie super paczka!

Mam propozycje. Moze by sie tak kazdy, kto chce, przedstawil i napisal kilka slow o sobie. Pomyslalem sobie, ze warto by stworzyc cos w rodzaju kolazu, czy portfolio ducha czata. Opiszcie prosze swoje JA w kilku slowach. Co tam porabiacie w zyciu, jaki kolor lubicie, knajpe, czy niemiecki film. A noz-widelec sie uda...

Zaczne pierwszy:
Jestem absolwentem technikum hotelarskiego, znam sie na kuchni orientalnej, mowie biegle w dwoch obcych jezykach i trzech komunikatywnie. Lubie szybka jazde samochodem, czeska drame, marcepan, czerwcowe noce. Param sie majsterkowaniem. W mojej piwnicy roi sie od elektronarzedzi. Pracuje na budowie stawiajac rusztowania (praca dla prawdziwych twardzieli), mam trzy siostry i psa. Tzn suke. To by bylo w sumie na tyle.

Pozdrawiam, Michal.

kapelanik
kapelanik
  10 stycznia 2017

jestem mechanikiem, zajmuje się regulacją hamulców na czacie, ponieważ większość w ogóle ich nie posiada pozdrawiam Hubert

rzeteIny
rzeteIny
  11 stycznia 2017

mam stulejke

Thursday
Thursday
  12 stycznia 2017

Mam kiłę.

Kybalion
Kybalion
  12 stycznia 2017

Kurde, kiedys to forum mozna bylo szturchnac. Ta mlodsza generacja jest beznadziejna...

Thursday
Thursday
  12 stycznia 2017

;<

Kybalion
Kybalion
  12 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam kiłę.
A ja taki samotny...
Thursday
Thursday
  12 stycznia 2017

Too chodź, podzielę się...

Kybalion
Kybalion
  12 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Too chodź, podzielę się...

Nie, dziekuje. I nie spamuj w moim temacie, tylko powiedz cos o sobie. I najpierw wejdz na czat, bo odkad go patroluje, jeszcze Cie tam nie widzialem.
agu2720
agu2720
  23 stycznia 2017

Heeej

Trzyminutowiec
Trzyminutowiec
  24 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Heeej

Nie spelniasz kryteriow merytoryki tematu. Wypierpapier.
praksyda
praksyda
  24 stycznia 2017

Hej jestem Ania, nie piję od 3 dni.

Alight
Alight
  25 stycznia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
praksyda
praksyda: Hej jestem Ania, nie piję od 3 dni.

Grażyna, mam 26 lat, jestem po pięćdziesiątce :3
janpawelXDD
janpawelXDD
  31 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: agu2720: Heeej Nie spelniasz kryteriow merytoryki tematu. Wypierpapier.

hahaha jaki logim trzyminutowiec :D:D:D śmieszny :)
UkladScalony
UkladScalony
  5 lutego 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Opiszcie prosze swoje JA w kilku slowach.

Mizantrop, antynatalista z nutką nihilizmu, czyli taki pozytywny, niepoprawny optymista :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Moze by sie tak kazdy, kto chce, przedstawil i napisal kilka slow o sobie.

Cześć! Jestem Alfred. Moje hobby to zbieranie liści do zielnika (nie chwaląc się ma już 279 stron), w wolnych chwilach prowadzenie spisu ptaków drapieżnych na terenie Biebrzy i drzewostanu w borach Tucholskich. Jestem też fanem sportu, oprócz krykieta i polo fascynują mnie mistrzostwa Sudoku.
Po rozpadzie kółka matematycznego i forum fanów kaletnictwa, szukałem nowych podniet w życiu - tak trafiłem na portal fotka.com. Od tego czasu jestem innym, lepszym człowiekiem z nową pasją w życiu.

Pozdrawiam: Wasz Kochany Przyjaciel Alfred!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.