Pamiętacie jak Lukasz21371488 w 1945r na czacie tro... a nieważne... fajnie powspominać heh :)
Czasy świetności czatu przemineły, kiedyś ciężko było z niego wyjść chociaż na sekundę...
Teraz... sami oceńcie :)
[Czat] Czasy świetności czatu przemineły... :( strona 1 z 3
Tak właściwie to kwestia punktu siedzenia.
Bo czy rzeczywiście czasy świetności czatu minęły, czy raczej czasy czatowiczów z tamtego okresu minęły?
Przecież jesteś jednym z nich.
Czat to tylko miejsce, może się zmieniać graficznie, technicznie. Uważam, że to brak normalnych czatowiczów jest kluczowy :) Wiele osób już tu nie zagląda :)
Tsaaa pojechales
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
o ta sie odezwala
Slyszalem, że gdybyś zderzyła się z Proxima Centuri to zawaliłabyś nadzieje na zaludnienie "drugiej ziemi", wybuch byłby tak wielki, że wchłonąłby ją jak czarna dziura swiatło xDDDD
Jak tam po rezygnacji znów szukasz adoracji u hejtów? xDxDxD
Nadal jesteś motzno żałosną atencjuszką?
NADAL MASZ TEN SWÓJ ŻAŁOSNY HEHE DYSTANS XD PODPARTY PLACZKAMI NA SKYPE PT "KTO MNIE WRZUCIL NA CZAN"? XD
czatusie kocham was, serio
Napisał atencjusz który najpierw wrzucił na chana jak to bardzo wysrane ma w perma, a później skasował post i płakał żeby mu cofnęli. Żyjcie sobie w swoich przekonaniach, bez odbioru xd
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
Nie wiem kto to usunął i za co, ale dosyć śmieszny był ten post xD
ALE NIE TAK ŚMIESZNY JAK TE Z TOBĄ XDDDD
Nawet sie słowem do MG nie odezwałem, poza tym ma mnie na CL xD...
ZA TO TY ZE SWOJĄ KOLEŻANKĄ NA MNIE DOBRZE NASKARŻYŁYŚCIE XDD
Przez was musze detoxować :(
I smutno :(
Also loszko pare lat mi w dupe wchodziłaś, wyżalałaś sie ze swojego życia jakby mnie to cokolwiek gowno obchodziło
Ucz sie w swoim zaoczniaku, w maju czeka cie matura i poza tym schudnij
xDDD
Gdybyś ty tak wyszczekana była jak sie mi przymilałaś i jak byłaś modem... Eh xD
A z tą Proxima Centuri sie zapewne zgadzasz xD
>BEZ ODBIORU XD