Witam w tym poscie chciałbym wam napisać, że szkalowanie jest moją pasją i zapraszam ludzi z taką samą do postowania.
Otóż od wielu wielu lat szkaluje papieża jana pawla drugiego i przyznam ,że dzieki temu moje zycie sie odmieniło. Odnalazłem taką pewnosc siebie, wiarę w siebie i w ogóle czuje sie z tym lepszy, z tym że szkaluje papieża na każdym kroku.
Szkaluję też moderacje portalu fotka.com dlatego iż są dla mnie po prostu śmieszni a ich przegrywizm przemieszany z atencjonalną stronniczością to czysta żałość. Poza tym reprezentują swoim intelektem kostki brukowe, najżałośniejsze jest to jak na siłe szukają zamiłowania w prywatnych rozmowach a na czatach ogólnych są niczym strażnicy teksasu xDDD Mógłbym tak komentować, przy czym traciłbym co raz wiecej sekund mojego życia na kolejne obelgi w ich strone ale jak wyzej napisalem, jest to po prostu moją pasją. Spójrzcie np na czatową moderację, mało że to są zwykłe atencjonalne ludki to do tego wiekszosci z nich nie powodzi sie w życiu, nawet na portalu nie są szanowani przez userów a co mowić o życiu.... Nie wiem czy tutaj mogę współczuć, czy też dobijać leżących. Czasem nie zachowują się jak leżący, gdy zaczepiają zaczych userów, potem dopiero przyznają sie do tego gdy proszą moderację globalną o tzw permamentne bany. Mam nadzieje, że kiedyś zjawią sie tu zacni ludzie, jeszcze gorsi ode mnie czy moich przyjaciół i zrobią wam internetową jesien sredniowiecza. I poza nawiasem, pamietajcie, że wasze strażnikowanie ma granice tylko i wyłącznie na tym portalu. Każdy dokladnie wie, że żalicie sie po wszystkich privach jak leci, gdy tylko coś na was pojawi sie na innych portalach i nie możecie nic z tym zrobić xD
Wszystko to jest zabawne i sprawia, że mam cały dzień rozrywek. Albo śmiecham sobie z was albo z papieża, siedze w piwnicy i hihotam, taki ze mnie turbo śmieszek. Zapraszam do wylania pomyj
Ps zaraz wpadnie jakis smieszny modek z wykształceniem gimnazjalnym i napisze, że ból dupy xD zapraszam wtedy do rozmowy prywatnej, która jest chyba już niemoderowana, wtedy rozjaśnie bardziej swoją lirykę xD
lista tematów