Egoista
Egoista
  16 lipca 2016 (pierwszy post)

Witam w tym poscie chciałbym wam napisać, że szkalowanie jest moją pasją i zapraszam ludzi z taką samą do postowania.
Otóż od wielu wielu lat szkaluje papieża jana pawla drugiego i przyznam ,że dzieki temu moje zycie sie odmieniło. Odnalazłem taką pewnosc siebie, wiarę w siebie i w ogóle czuje sie z tym lepszy, z tym że szkaluje papieża na każdym kroku.
Szkaluję też moderacje portalu fotka.com dlatego iż są dla mnie po prostu śmieszni a ich przegrywizm przemieszany z atencjonalną stronniczością to czysta żałość. Poza tym reprezentują swoim intelektem kostki brukowe, najżałośniejsze jest to jak na siłe szukają zamiłowania w prywatnych rozmowach a na czatach ogólnych są niczym strażnicy teksasu xDDD Mógłbym tak komentować, przy czym traciłbym co raz wiecej sekund mojego życia na kolejne obelgi w ich strone ale jak wyzej napisalem, jest to po prostu moją pasją. Spójrzcie np na czatową moderację, mało że to są zwykłe atencjonalne ludki to do tego wiekszosci z nich nie powodzi sie w życiu, nawet na portalu nie są szanowani przez userów a co mowić o życiu.... Nie wiem czy tutaj mogę współczuć, czy też dobijać leżących. Czasem nie zachowują się jak leżący, gdy zaczepiają zaczych userów, potem dopiero przyznają sie do tego gdy proszą moderację globalną o tzw permamentne bany. Mam nadzieje, że kiedyś zjawią sie tu zacni ludzie, jeszcze gorsi ode mnie czy moich przyjaciół i zrobią wam internetową jesien sredniowiecza. I poza nawiasem, pamietajcie, że wasze strażnikowanie ma granice tylko i wyłącznie na tym portalu. Każdy dokladnie wie, że żalicie sie po wszystkich privach jak leci, gdy tylko coś na was pojawi sie na innych portalach i nie możecie nic z tym zrobić xD
Wszystko to jest zabawne i sprawia, że mam cały dzień rozrywek. Albo śmiecham sobie z was albo z papieża, siedze w piwnicy i hihotam, taki ze mnie turbo śmieszek. Zapraszam do wylania pomyj

Ps zaraz wpadnie jakis smieszny modek z wykształceniem gimnazjalnym i napisze, że ból dupy xD zapraszam wtedy do rozmowy prywatnej, która jest chyba już niemoderowana, wtedy rozjaśnie bardziej swoją lirykę xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.