Dystans
Dystans
  14 listopada 2015 (pierwszy post)

w tym temacie postujemy ulubionych modów (tych co byli i co są modkami)
ja pierwszy:
kotsferatu mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

FermentacjaNapleta
wpis jest ukryty
Paffeuu
Paffeuu
  25 listopada 2015

Fotka lajf : D

jamajka
jamajka
  25 listopada 2015
Sandra
Sandra: Moje marzenia legły w gruzach. On mi się oświadczał prawie i chciał życie spędzic. Załamałam się teraz, że moje love takie rzeczy robiło

Mimo tego błędu jaki popełnił uważam, że powinnaś się zgodzić, odmowa była największym, życiowym błędem. :rotfl:
Sandra
Sandra: Zapomniałam o misiaczku, co mi ciągle bana dawał .

A tego jakoś słabo kojarzę.
Sandra
Sandra: Patrząc na tą liste zapomnielismy także o najseksowniejszej dupie na czacie - Łajzie i jego zdjęciu w śniegu

Zdjęcie z dupą w śniegu + folder z porannymi kupami z całego tygodnia.
:crylol:

A swoją drogą, lubiłam też tych modów z 5-10-15, chyba się do nich dopasowałam stanem umysłu. :rotfl:
Maryla
Maryla
  25 listopada 2015
jamajka
jamajka: Temat z 2010 Z tej listy można byłoby jeszcze kilka osób wymienić. :D A co do starych czasów kilka dni temu znalazłam starą piosenkę kapuchy o fotce Z okolic 2008-2009 roku

Musiałam go znaleźć :D Wtedy były czasy, że z listy 50osób, wykreściłaś trzy. Teraz z listy 50osób, wybierzesz trzy. Co z to fotko :and:.
kapustapierogwusta :zakochany:
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  25 listopada 2015
jamajka
jamajka: Mimo tego błędu jaki popełnił uważam, że powinnaś się zgodzić, odmowa była największym, życiowym błędem.

Uważam, ze troszkę przesadzasz d83dde02 Gdzieś mi się obiło o uszy, że ma dziecko, ale nie wiem czy to prawda. W sumie po jego zachowaniu to mnie to nie dziwi. Dorosły facet, a po jednej rozmowie na fotce chciał życie już układać d83dde02

jamajka
jamajka: A tego jakoś słabo kojarzę.

Czarny nick, taki starszy, grubszy, miał dużego wąsa i brodę.
Przesiadywał na flircie jakoś może w hmm 2009 -2010.
Ten to czepiał się o wszystko, chyba kryzys wieku średniego d83dde02

jamajka
jamajka: Zdjęcie z dupą w śniegu + folder z porannymi kupami z całego tygodnia..

Boże, a właśnie miałam zjeść przepyszne łazanki. Chyba zrezygnuję d83dde02

jamajka
jamajka: .A swoją drogą, lubiłam też tych modów z 5-10-15, chyba się do nich dopasowałam stanem umysłu.

Ja tam nie wchodzilam, bo mi wiek nie pozwalał i mnie mody wypraszały albo groziły banem d83dde02
Ale Alicja (Destiny) stamtąd "przyszła" chyba :D

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

jamajka
jamajka
  25 listopada 2015
Maryla
Maryla: Musiałam go znaleźć :D Wtedy były czasy, że z listy 50osób, wykreściłaś trzy. Teraz z listy 50osób, wybierzesz trzy. Co z to fotko . kapustapierogwusta

Piękne czasy byli. :rotfl:
Z obecnej listy moderatorów nie znam 95%, więc ciężko oceniać :D
Piosenka kapusty http://fotkowepiosenki.wrzuta.pl/audio/5f2jauDemPr/kapucha_kapucha_-_kapusta_supant_-_terefere :rotfl:
Sandra
Sandra: Uważam, ze troszkę przesadzasz
Ale tylko troszeczkę, rewelacyjny był, nie można mu odejmować, haha
Sandra
Sandra: Czarny nick, taki starszy, grubszy, miał dużego wąsa i brodę. Przesiadywał na flircie jakoś może w hmm 2009 -2010. Ten to czepiał się o wszystko, chyba kryzys wieku średniego

misiaczekpl albo pk czy coś tam, haha, teraz kojarzę, nie wiem czy na pomocy albo flircie nie siedział. :D
Sandra
Sandra: Ja tam nie wchodzilam, bo mi wiek nie pozwalał i mnie mody wypraszały albo groziły banem Ale Alicja (Destiny) stamtąd "przyszła" chyba :D

Od kiedy ten pokój wprowadzili sporo tam siedziałam.
Zapanował bunt, bo wybrali 15letniego moderatora, cute z iksami. Broniłam jej jak lew, dlatego najbardziej zapadła mi w pamięć, haha

Apeluję o powrót starego czatu i regionów ! :ziober2:
Maryla
Maryla
  25 listopada 2015
jamajka
jamajka: Piękne czasy byli.

Bardzo piękne! Nie znam nikogo, kto żałuje tych nieprzespanych nocy :rotfl:.
A piosenka Kapusty... zakochałam się na nowo!
Sandra
Sandra
  26 listopada 2015
jamajka
jamajka: Ale tylko troszeczkę, rewelacyjny był, nie można mu odejmować, haha!

Może mam propozycję - znajdź go i skorzystaj, skoro żałujesz d83dde02

jamajka
jamajka: misiaczekpl albo pk czy coś tam, haha, teraz kojarzę, nie wiem czy na pomocy albo flircie nie siedział. :D

Tak to on, na flircie moda miał ;)

jamajka
jamajka: Apeluję o powrót starego czatu i regionów !

O, też jestem za. Wtedy jakos był spokój, było 20 chyba pokoi. Te dzisiejsze "zgromadzenie" rozprzestrzeniało się po pokojach i nie było takiego syfu. Wszędzie można było popisac. Oczywiście zdarzały się wyjątki. Np Pancer z tym no ... nie pamiętam nicku.. ale wszędzie gdzie nie weszli robili syf. Na głównym pamiętam jak było max 30 osob, to było dobrze, a wszystkie MP przesiadywały na głownym, każdy wolał to niż siedziec na flirtach :P
Tak było kiedyś fajnie, teraz wchodze, popisze, ale chyba jestem już za stara, bo nie widzę co drugiej linijki, tak szybko ucieka ten czat hahha

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  26 listopada 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 2292
Maryla
Maryla: Nie znam nikogo, kto żałuje tych nieprzespanych nocy

Ja na pewno nie żałuję. Wolę nie myślec ile było tych nocy nie przespanych. Ale Praksia, Daga i ekipa, to było coś.. 2764

Sandra
Sandra
  26 listopada 2015

Ps. Znalazłam coś. A nie mogę poprzedniego posta edytowac,by tam go wkleic.

Posłuchajcie tego http://fotkowepiosenki.wrzuta.pl/audio/9m8JEFyWUqN/lolelele.
Powiedzcie mi kto to śpiewa? :D Padam hahaha d83dde02

Paffeuu
Paffeuu
  26 listopada 2015

Ja pierdzielem xDDDDD

jamajka
jamajka
  26 listopada 2015
Maryla
Maryla: Bardzo piękne! Nie znam nikogo, kto żałuje tych nieprzespanych nocy . A piosenka Kapusty... zakochałam się na nowo!

Absolutnie!
Jest spora lista osób, których się nie zapomina. :rotfl:
Sandra
Sandra: Może mam propozycję - znajdź go i skorzystaj, skoro żałujesz
Boję się odrzucenia. :rotfl:
Sandra
Sandra: Wtedy jakos był spokój, było 20 chyba pokoi. Te dzisiejsze "zgromadzenie" rozprzestrzeniało się po pokojach i nie było takiego syfu.

To jest fakt, syf był tylko na flircie.
Dla mnie nawet czat był bardziej przejrzysty, wyglądał dużo lepiej. Nawet ta palma na głównym mi nie przeszkadzała haha
Sandra
Sandra: Np Pancer z tym no ... nie pamiętam nicku.. ale wszędzie gdzie nie weszli robili syf.
Pancernick, Boxer i Kapusta :D
Tak właściwie ktoś tu jeszcze wchodzi z tych starszych czasów ?
Sandra
Sandra: Powiedzcie mi kto to śpiewa?
:crylol:
Nie jestem pewna, ale obstawiam supaant.
W sumie z kapustą nagrywała supaant, terefere, djlookmieszawegiel i dalej nie pamiętam. :D
Dragonn też swego czasu nagrywał swoje piosenki. :rotfl:
Maryla
Maryla
  26 listopada 2015
jamajka
jamajka: Tak właściwie ktoś tu jeszcze wchodzi z tych starszych czasów ?

Pancer, flirt+35 :D
Maryla
Maryla
  26 listopada 2015
http://fotkowepiosenki.wrzuta.pl/audio/67E9HErxVCd/czat_d_owa_piosenka_-_martyn_supant_mario_-_terefere

Każdy ma jakiegoś nika, każdy jakieś fotki ma.. :nutki:
Attie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 2
Attie
  26 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć Pianka < 33

omom

Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze traktowałem Cię inaczej, nie jak moda Więc się nie wliczasz Jeden z najsympatyczniejszych modów - Pianka [o ile nie miała okresu lub nie była minimum 15 dni przed lub po xD]

oh oh < 3 [nie ściemniaj. nie było tak. nigdy się nie złościłam.. chyba, że przy grach jak mnie ciągle ktoś zabijał] :D
Посмотри в мои глаза, в них горят глаза твои
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.