Nie ma takiego miejsca na na ziemi w którym czułbym sie szcześliwy ...Takie miejsce w realnym swiecie po prostu nie istnieje. Co w takim razie może uszczęsliwić? Takim miejsciem w którym ja czułbym się szczęsliwy są to długie i czułe chwile w bliskości.BLISKOŚĆ jest tym miejscem na swiecie w którym czułbym się szczęsliwy.Wszystkie inne miejsca znajdujące sie na ziemi są tylko dodatkiem i urozmaiceniem dla BLISKOŚCI.wszystko wokół to tylko dodatek we wszechswiecie w którym można sie dobrze bawić będąc blisko w pieszczotach. Zadne miejsce na ziemi nie daje szczęscia...To bliskość jest tym miejscem w którym czujemy się szczęsliwi i świadomość ze tak będzie na zawsze w jedności i oddaniu.Rzeczywistość może człowiekowi to ofiarować gdy zgodne są ciała wobec siebie i na tyle siebie lubią ze aż za sobą przepadają...
lista tematów
[Czat] Teraz Powiedz mi czym jest miłość?
Każde zdanie napisane o tym samym, tylko inaczej, żeby nie było tak samo.
Ale też smutłam i życzę znalezienie swojego miejsca, tudzież bliskości!
o matko jedyna;/
jak ktoś jest taką totalną marudą i do tego smutną marudą TO JAK ma sie coś pozytywnego wydarzyc?
od takich ludzi sie ucieka ;D NIESTETY
... zarzuca trzy tematy tej samej treści tooooo jest samotny, bardzo! Serioł .
Konto usunięte: Nie ma takiego miejsca na na ziemi w którym czułbym sie szcześliwy ...Takie miejsce w realnym swiecie po prostu nie istnieje.
Człowiek nie docenia tego co ma, dopóki nie straci.
Wystarczy spróbować dostrzegać dobro/ludzi wokoło siebie. Znaleźć kompromis pomiędzy ideałami wykreowanymi w głowie, a rzeczywiście istniejącymi osobami.
I... takie tam .