OnJejNaDlugo
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 20
OnJejNaDlugo
  22 lipca 2015 (pierwszy post)

Nie ma takiego miejsca na na ziemi w którym czułbym sie szcześliwy ...Takie miejsce w realnym swiecie po prostu nie istnieje. Co w takim razie może uszczęsliwić? Takim miejsciem w którym ja czułbym się szczęsliwy są to długie i czułe chwile w bliskości.BLISKOŚĆ jest tym miejscem na swiecie w którym czułbym się szczęsliwy.Wszystkie inne miejsca znajdujące sie na ziemi są tylko dodatkiem i urozmaiceniem dla BLISKOŚCI.wszystko wokół to tylko dodatek we wszechswiecie w którym można sie dobrze bawić będąc blisko w pieszczotach. Zadne miejsce na ziemi nie daje szczęscia...To bliskość jest tym miejscem w którym czujemy się szczęsliwi i świadomość ze tak będzie na zawsze w jedności i oddaniu.Rzeczywistość może człowiekowi to ofiarować gdy zgodne są ciała wobec siebie i na tyle siebie lubią ze aż za sobą przepadają...

Madzja
Madzja
  23 lipca 2015
d83dde2d smutłam
BlackMoonLady
BlackMoonLady
  23 lipca 2015

Każde zdanie napisane o tym samym, tylko inaczej, żeby nie było tak samo.

Ale też smutłam i życzę znalezienie swojego miejsca, tudzież bliskości!

Destiny
Destiny
  23 lipca 2015

o matko jedyna;/
jak ktoś jest taką totalną marudą i do tego smutną marudą TO JAK ma sie coś pozytywnego wydarzyc?
od takich ludzi sie ucieka ;D NIESTETY

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  23 lipca 2015
Destiny
Destiny: jak ktoś jest taką totalną marudą i do tego

... zarzuca trzy tematy tej samej treści tooooo jest samotny, bardzo! Serioł d83dde14.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma takiego miejsca na na ziemi w którym czułbym sie szcześliwy ...Takie miejsce w realnym swiecie po prostu nie istnieje.

Człowiek nie docenia tego co ma, dopóki nie straci.
Wystarczy spróbować dostrzegać dobro/ludzi wokoło siebie. Znaleźć kompromis pomiędzy ideałami wykreowanymi w głowie, a rzeczywiście istniejącymi osobami.
I... takie tam d83dde09.
Dystans
Dystans
  25 lipca 2015

bez swojego wkładu nie będziesz mial szczescia
wez sie za siebie aby je miec

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.