PanSzopPracz
PanSzopPracz
  3 lipca 2015 (pierwszy post)

Witam.

Nie muszę się przestawiać dla środowiska które znajduje się na czacie. Otóż chciałbym poruszyć temat Zakuro i regulaminu Fotka (tzn. Nietykiety). Regulamin został naruszony w dniu gdy została dodana do moderatorów ponieważ z tego co mi wiadomo każdy musi mieć ukończone osiemnaście lat. Zakuro którą znam (z fotki oczywiście tylko) ma 15 lat ukończone i chyba coś mi się wydaje że jest nie halo. Prosiłbym o zrobienie z tym porządku .

Z poważaniem PanSzopPracz

PS. Wybaczcie ale nie mam zwyczaju pisania znaków interpunkcyjnych (przecinków)

Woonrz
Woonrz
  3 lipca 2015
SZAMBONUREK
SZAMBONUREK: woland pozycz beret

przestań szkalować nasz naród
Dystans
Dystans
  3 lipca 2015

Lel
Jak sięgam pamiecią wstecz to Destiny też nie przekracza 18-stki, a jest wspanialym modkiem ;-)
Chyba najlepszym, który tam obecnie jest. Za sam staż i podejście już powinna być FP
Dajcie się wykazać Zakuro, ma modka zaledwie pare dni, a tu już najazd ehś :/

Dystans
Dystans
  3 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: przestań szkalować nasz naród

umrzesz w pierdlu, w sztumie
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  3 lipca 2015
Dystans
Dystans: Lel Jak sięgam pamiecią wstecz to Destiny też nie przekracza 18-stki, a jest wspanialym modkiem ;-) Chyba najlepszym, który tam obecnie jest. Za sam staż i podejście już powinna być FP Dajcie się wykazać Zakuro, ma modka zaledwie pare dni, a tu już najazd ehś :/

To samo napisałam strone wcześniej, tak czytasz właśnie :D
Jestem tego samego zdania! :)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dystans
Dystans
  3 lipca 2015
Sandra
Sandra: To samo napisałam strone wcześniej, tak czytasz właśnie :D

przeczytalem tylko temat xd
rzadko kiedy czytam wszystkie wypowiedzi :/
Zakuro
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 30
Zakuro
  4 lipca 2015

Według mnie ban dla kolegi Szopa był słuszny. Ostrzegałam Cię, po pierwszym tzw. 'kopnięciu' napisałeś do mnie na prywatym 'przesrałaś sobie'. Czym sobie przesrałam? Tym, że zwróciłam Ci uwagę bo zachowujesz się niekulturalnie na czacie publicznym? Proszę Cię Szop, nie ośmieszaj się.
A co do wieku mojego, co z tego, że mam te 15 lat? Może i jestem prawie najmłodsza w gronie moderatorów ale mam łeb na karku. Przykro mi, że tak boli Cię sromidło Szop o taką błahostkę. Pozdrawiam.

mam zeza

Dystans
Dystans
  4 lipca 2015

XD istna masakra, co tam u was sie wyprawia to ja nie wię :lol:

Zakuro
Zakuro: mam

moją gwiazde :/
zmieniaj bo to moje :/
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  4 lipca 2015

W sumie jak ja miałam 15 lat, to biegałam z koleżankami po dworze i jarałam się każdym starszym chłopakiem co przechodził. Ukrywałam się z fajką i mama nie mogła mnie do domu zagonić. Wtedy jeszcze nie wiedziałam co to fotka. Technika idzie do przodu, wszystko do przodu.. Tzn, że moje dziecko jak będzie miało 10 lat, będzie miało fotke?! Ola Boga... Zablokuję tę stronę d83dde02

Dystans
Dystans: rzadko kiedy czytam wszystkie wypowiedzi :/

To zacznij czytać głąbie :*

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Shaitan
Shaitan
  4 lipca 2015
Sandra
Sandra: Tzn, że moje dziecko jak będzie miało 10 lat, będzie miało fotke?!

Ciekawe, czy do tego czasu fotka jeszcze będzie istnieć :D
praksa
praksa
  4 lipca 2015

wyłącz kompa i zastanów się czy ten ban jakoś wpłynął na Twoje życie, idz na basen albo plaże, piekna pogoda, siedzieć w taka pogodę na czacie to grzech, dajcie wszystkim bany tam, niech korzystają z lata.

SZAMBONUREK
SZAMBONUREK
  4 lipca 2015

zakuro ma zeza i moze pomylila usera

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.