Witam.
Nie muszę się przestawiać dla środowiska które znajduje się na czacie. Otóż chciałbym poruszyć temat Zakuro i regulaminu Fotka (tzn. Nietykiety). Regulamin został naruszony w dniu gdy została dodana do moderatorów ponieważ z tego co mi wiadomo każdy musi mieć ukończone osiemnaście lat. Zakuro którą znam (z fotki oczywiście tylko) ma 15 lat ukończone i chyba coś mi się wydaje że jest nie halo. Prosiłbym o zrobienie z tym porządku .
Z poważaniem PanSzopPracz
PS. Wybaczcie ale nie mam zwyczaju pisania znaków interpunkcyjnych (przecinków)
[Czat] Zakuro strona 1 z 2
A zacytuj punkt regulaminu bądź netykiety, w którym jest o tym mowa, bo ja nigdzie takiej informacji nie widzę.
Shaitan jak dobrze wiem to każdy z moderatorów ma mieć 18-cie lat:) Więc i ja bym prosiła nie wciskać kitów nam:)
Shaitan jak co raz robicie nowy to nie dziwne że nie ma tego. Jeszcze dwa lata temu jak byk pisało i czytałam nawet wyobraź sobie.
Kilkaset lat temu palono ludzi na stosie - czy to znaczy, że dzisiaj też mogę kogoś spalić?
Jak w świecie tak i na portalu różne zasady z czasem się zmieniają.
Shaitan na zdrowy rozsądek człowieka czy znasz jakiś portal (porządny) na którym masz nieletnią w administracji lub mod-ach? Bo ja nie widziałam.
Oczywiście, że są takie portale. Nierozsądnym jest oceniać człowieka poprzez pryzmat wieku, niejedna 15latka ma bardziej poukładane w głowie niż 20paro-30parolatkowie. Co ciekawe, to nie nastki mają tutaj blokowane setki kont za robienie idiotycznego syfu tylko właśnie "dorośli" ludzie.Dalej uważasz, że 15latka nie może być moderatorem na czaciku?
Ten ból o bana - zamiast tracić energię na "gorzkie żale" vel. "bóldupienie" na forum nie lepiej napisać do MG czatu z prośbą o wyjaśnienie powodu bana jesli był niesłuszny?
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Myślę, że to nie jest kwestia słuszności bana a samego faktu, że dała go moderatorka młodsza od usera zbanowanego, taka ujma na męskiej dumie ;)
A wyobraź sobie, że i dużo, dużo wcześniej w gronie moderatorów były osoby poniżej 18 roku życia i nikomu to nie przeszkadzało.
Co więcej, kiedy były czaty regionalne, w tym czat 5-10-15, osoby moderujące miały po 15 lat.
Idąc tym tropem, funkcji moderatora nie powinny pełnić osoby starsze, bo co jeśli słabiej posługują się komputerem.
Również kobiety - ażeby przypadkiem nie dała bana pod wpływem emocji mając napięcie przedmiesiączkowe.
Mężczyźni - zawsze mogą pobłażać fajnym cyckom.
Reasumując - nie powinno być moderatorów na czacie.
Zong, przez wielkie Z.
Całkowicie się zgadzam. Była Natalia np. Dużo modów było co nie miało 18lat skończone i nikt nie miał problemu...
Po za tym (przepraszam Alicjo, że o Tobie wspomnę) Destiny też nie ma 18ście i co? I na czacie jest miło i przyjemnie z nią. Gdybym nie znała jej wieku, pomyślałabym, że ma o wiele więcej, bo zachowuje się bardzo dojrzale ;)
Nie płacz i śmiej się z tego ;) Ja np się śmieje, że jakbym złamała regulamin to mnie upomni taka 15latka, ale co z tego? Krzywda Ci się stanie jak młodszy Ci zwróci uwagę? ;) Bo nie rozumiem..
Tutaj akurat nie ma znaczenia kto ile ma lat. Możesz mieć 50 a zachowywać się jakbyś miał 15 lat ;)
Generalnie też byłam zszokowana, że nowy nabór jest tak "młody" :D, ale WARTO dać szansę, nie sprawdzą się? To buźka i podziękują im ;) Czas pokaże. ;)
Z poważaniem ZACNA USERKA SANDRA
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Shaitan ja robię syf ? To w takim razie co ty robisz jeżeli jest wiele osób które na Ciebie naganiają? Co napiszesz mi że każdy z nich też robi syf? Zresztą nie ma was tam gdzie was trzeba. Przereklamowani jesteście i mało kto spełnia swoje dobrze obowiązki:) Tyle mam do napisania.
Temat off.
Nie pisałem o tobie konkretnie, lecz o grupie ludzi - przeczytaj dokładnie mój post ;)
A mimo to gdy łamiesz regulamin znajdzie się mod, by dać ci bana - ot paradoks ;)