Ile trzeba czekać i co trzeba zrobić aby MG podjęło decyzję o ściągnięciu perma? Niech wszyscy wiedzą jak odbywa się cały proces :) (ci co nie wiedzą PERM = zakaz wstępu na czat)
Dla tych którzy chcą dostać perma, co trzeba zrobić aby go otrzymać?
POZDRAWIAM SERDECZNIE
JUNIOR
lista tematów
[Czat] Ile trzeba czekać aby MG podjęło decyzję o ściągnięciu perma? strona 3 z 3
Żaden problem czy szpan, miałem i zbytnio się tym nie podniecałem.
Ps twoja podnieta permem, która zadziwiająco trwa już dość długo zaczyna być równie żenująca jak i nadal zadziwiająca.
Konto usunięte: Ile trzeba czekać i co trzeba zrobić aby MG podjęło decyzję o ściągnięciu perma? Niech wszyscy wiedzą jak odbywa się cały proces :)
Czakać? to zależne od zachowania. Jeśli nadal będziesz tak płaczkował to ci nigdy nie zdejmą i będą mieć z ciebie bekę nie tylko oni, ale i ja, no i inni heh
Jak to wygląda?
Piszesz prośbę o ściągnięcie blokady, podając argumentację i ogółem pokazujesz jak twoje zachowanie poprawiło się na tym portalu (nie odstraszasz już klientów, nie zachowujesz się jak małpa i nie irytujesz, nie dostajesz też banów tutaj, nie wchodzisz na czat mając ten zakaz)
Przychodzi odpowiedź, jeśli faktycznie jest tak jak napisałem w nawiasie to ci to zdejmą, bo przecież i tak pracują za darmo więc co im szkodzi.
Jeśli tak nie jest to nie zdejmą, bo im pozdejmują oczka i będzie płacz, a przecież co w tedy się realnym znajomym powie? przecież w wolnym czasie sie moderuje czat :( a co by było jakby tego nie było :C czas żyć :C
Myślę że rozwiązałem twój problem.
ps i na prawdę skończ pisać w co 2 temacie o swoim permie
fejm -10 heh bk
Nom: Czakać? to zależne od zachowania. Jeśli nadal będziesz tak płaczkował to ci nigdy nie zdejmą i będą mieć z ciebie bekę nie tylko oni, ale i ja, no i inni heh
Jak to wygląda?
Piszesz prośbę o ściągnięcie blokady, podając argumentację i ogółem pokazujesz jak twoje zachowanie poprawiło się na tym portalu (nie odstraszasz już klientów, nie zachowujesz się jak małpa i nie irytujesz, nie dostajesz też banów tutaj, nie wchodzisz na czat mając ten zakaz)
Przychodzi odpowiedź, jeśli faktycznie jest tak jak napisałem w nawiasie to ci to zdejmą, bo przecież i tak pracują za darmo więc co im szkodzi.
Jeśli tak nie jest to nie zdejmą, bo im pozdejmują oczka i będzie płacz, a przecież co w tedy się realnym znajomym powie? przecież w wolnym czasie sie moderuje czat :( a co by było jakby tego nie było :C czas żyć :C
Myślę że rozwiązałem twój problem.ps i na prawdę skończ pisać w co 2 temacie o swoim permie
fejm -10 heh bk
i co spamujesz?, pow 2 linijek to jest spam!
----------
a co do permów na czacie, to tylko przegrywy mają takie blokady, nikt normalny nie musi robic z siebie pajaca żeby być zauważonym, ale każdy cyrk musi mieć swoje małpy, inaczej byłoby nudno;p