Anna14w
Anna14w
  17 grudnia 2014 (pierwszy post)

d83ddd0dNo ludzie no już nie mogę wszystkie miasta,woj przeszukałam tu portale i żeby się nikim prawie nie zainteresować i żeby nie było takiego typa urody co mi by sie podobał zabójczo???No chyba już brak ciekawych ludzi tu i limit wyczerpany.:-(((
bowemnieniemauczuc
bowemnieniemauczuc
  17 grudnia 2014

A nie przyszło ci do głowy że to z tobą może być coś nie tak zastanów się nad tym za nim jeszcze nie za późno

Shaitan
Shaitan
  17 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No ludzie no już nie mogę wszystkie miasta,woj przeszukałam tu portale i żeby się nikim prawie nie zainteresować i żeby nie było takiego typa urody co mi by sie podobał zabójczo???No chyba już brak ciekawych ludzi tu i limit wyczerpany.:-(((

Uroda to nie wszystko, ale skoro takie masz podejście to.. mam nadzieję, że jeśli spotkasz w końcu tego wymarzonego księcia, to nie będzie cię prał młotkiem po twarzy.
Zresztą.. rozwala mnie fakt, że niezbyt urodziwe kobiety zazwyczaj szukają modeli z okładek. Dafuq?
Hiv
Hiv
  18 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie przyszło ci do głowy że to z tobą może być coś nie tak zastanów się nad tym za nim jeszcze nie za późno

plusik xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.