Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Czy wierzycie w e-miłość?
Czy można się zakochać na czaciq?
Pewnie, że wierzycie, nawet cyberki uprawiacie XD

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Czy wierzycie w e-miłość? Czy można się zakochać na czaciq?Pewnie, że wierzycie, nawet cyberki uprawiacie XD

Kochany Łukaszku co Ty wiesz o miłości przez fotkę i internet? Jak Ty nawet nie wsadziłeś żadnej dziewczynie swojego beniza więc o czym my tu mamy mówić? Na czaciku to co innego bo każdy wkłada każdemu rodzaj przyjaźni fotkowej pierwsza miłość o pierwszego włożenia. A tak na poważnie to czatowa miłość nie ma przyszłości bo po pewnym czasie i tak coś się zepsuje, z resztą jak można się zakochać nie widząc tej osoby w życiu realnym? I jak może istnieć miłość bez okazywania czułości? A przez internet to niemożliwe. Ale czatowe chwaściki wierzą w "e-milość" bo w realu ich na to nie stać to szukają miłości i zrozumienia na portalach takich właśnie jak fotka.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Kochany Łukaszku co Ty wiesz o miłości przez fotkę i internet? Jak Ty nawet nie wsadziłeś żadnej dziewczynie swojego beniza więc o czym my tu mamy mówić?

Ja przez internet tylko nienawidzę.
Jestem prawiczkiem to prawda.
Konto usunięte
Konto usunięte: A przez internet to niemożliwe.

Już 2 osoby tak myślą, bardzo dobrze, nie jestem sam.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale czatowe chwaściki wierzą w "e-milość" bo w realu ich na to nie stać to szukają miłości i zrozumienia na portalach takich właśnie jak fotka.

Może realnie są przegrywami i po prostu ciężko tak być przegrywem i być kochanym, bo kto kocha przegrywa :/
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Ja przez internet tylko nienawidzę. Jestem prawiczkiem to prawda.

Nienawiść górą!

Lukasz
Lukasz: Już 2 osoby tak myślą, bardzo dobrze, nie jestem sam.

W końcu Ty jesteś mądrym człowiekiem to bym się zdziwiła jakbyś miał inne zdanie na ten temat.

Lukasz
Lukasz: Może realnie są przegrywami i po prostu ciężko tak być przegrywem i być kochanym, bo kto kocha przegrywa :/

Ale przez fotkę jak ktoś im wyzna miłość to czują się kochanymi dziećmi i są dowartościowani tym, że ktoś im wyznał miłość przez internet.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W końcu Ty jesteś mądrym człowiekiem

A to wszystko dał mi Lucyfer
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale przez fotkę jak ktoś im wyzna miłość to czują się kochanymi dziećmi i są dowartościowani tym, że ktoś im wyznał miłość przez internet.

Ciekawi mnie, jak czuł się Aron, po tym jak wyznał miłość i jest teraz wyśmiewany XD
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Lukasz
Lukasz: Ciekawi mnie, jak czuł się Aron, po tym jak wyznał miłość i jest teraz wyśmiewany XD

W sumie mało mnie to obchodzi, bo każdy sobie mógł wyznawać miłość bo przez internet łatwiej i nikt się nie zastanawia co piszę i jakie konsekwencje są później tego. Aron w sumie dostał nauczkę, że takich głupot się nie powinno wypisywać i tyle a to jego sprawa jak on się poczuł na drugi raz się zastanowi.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie mało mnie to obchodzi, bo każdy sobie mógł wyznawać miłość bo przez internet łatwiej i nikt się nie zastanawia co piszę i jakie konsekwencje są później tego. Aron w sumie dostał nauczkę, że takich głupot się nie powinno wypisywać i tyle a to jego sprawa jak on się poczuł na drugi raz się zastanowi.

Ale ogółem nie wyobrażam sobie jak tak można, przecież nie wiadomo kto jaki tu na prawdę jest X D
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Edytuj posta XD to nie moje słowa... moje wiadomo jakie by brzmiały. Ale ogółem nie wyobrażam sobie jak tak można, przecież nie wiadomo kto jaki tu na prawdę jest X D

Dobra cicho.. No jeden może być kochanym chwaścikiem a drugi będzie debilem który nie umie wyznawać miłości w realu i gra takiego cwaniaka. Nie poznasz człowieka do końca przez internet zawsze coś będzie o czym nie wiedziałeś.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: coś będzie o czym nie wiedziałeś.

Np dziecko i takie tam niespodzianki :crylol:
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: Np dziecko i takie tam niespodzianki

Ta i, że nawet gimnazjum nie skończyl.
Lukasz
Lukasz
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta i, że nawet gimnazjum nie skończyl.

A niby studiuje XDDDDDDDDDDDD
PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: A niby studiuje XDDDDDDDDDDDD

"Pracuje" "Zarabiam miliony" "Mieszkam bez rodziców"
AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

Nie rozumiem jak można chodzić przez internet...
Rozumiem, ze poznać się w internecie blisko siebie mieszkając i się spotkać i być razem, ale w internecie?
Co Wam to daje, ze jesteście ze sobą i wirtualnym związku?
Nawet nie poruchacie ani buzi, buzi :crylol:
Taki Kuba Kotliński i Roksana Derpka czy Oni są razem? :D
Czy to jest e-miłość ?
Ja podobno zakochałam sie z Łukaszu HSAHSAHSGAHA Łukasz tak bardzo internetowelove !
Jakim trzeba być debilem aby zakochac się przez internet !
Chociaż co zauważylam niektórzy są w tych parkach fotkowych i na serio ;_;
ŻENUA !
Pozdrawiam nie polecam

AGAClA
AGAClA
  4 czerwca 2014

>Aron hsa hsa hsahahahhshahsa fotkowy lowelas, który chodzi przez neta :* KOCHAM GO

PoetkaNapalmu
PoetkaNapalmu
  4 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem jak można chodzić przez internet... Rozumiem, ze poznać się w internecie blisko siebie mieszkając i się spotkać i być razem, ale w internecie? Co Wam to daje, ze jesteście ze sobą i wirtualnym związku? Nawet nie poruchacie ani buzi, buzi Taki Kuba Kotliński i Roksana Derpka czy Oni są razem? :D Czy to jest e-miłość ? Ja podobno zakochałam sie z Łukaszu HSAHSAHSGAHA Łukasz tak bardzo internetowelove ! Jakim trzeba być debilem aby zakochac się przez internet ! Chociaż co zauważylam niektórzy są w tych parkach fotkowych i na serio ;_; ŻENUA ! Pozdrawiam nie polecam

O to nam właśnie chodzi z Łukaszem, Agatko bo nie widzimy oboje sensu w tym jak można pokochać lub zakochać się przez internet. Ale niektórzy nie mają życia swojego realnego i szukają swoją miłość przez właśnie o to takie portale jak fotka i nie widzą nic w tym złego. Wiadomo przez internet żadnej czułości nie okażesz a napisać to każdy może, że Cię tak bardzo kocha i zrobi dla Ciebie wszystko to puste słowa w które ludzie na czaciku wierzą. Przecież nie pocałują sie przez monitor czy kamerkę. Ale dojdzie do tego, że będzie więcej miłości wirtualnych niż realnych A co do Pani Roksany Derpki to już jej sprawa bo to chwast czatowy który szukał miłości i wybicia się w świecie przez internet tylko jej coś nie wyszło ale to już druga sprawa.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.