Czy wierzycie w e-miłość?
Czy można się zakochać na czaciq?
Pewnie, że wierzycie, nawet cyberki uprawiacie XD
[Czat] CZAT MILOSC! strona 2 z 5
Przecież Ona teraz jest gnojona i poniżana przez 3/4 userów na czacie ;D
Jakim trzeba być debilem aby chodzić z nią xD
Fałszywą debilką, która robi dedyki na pupie BOSZE widzisz i nie grzmisz (śmiech)
Sama wyzywa NAJPIEKNIEJSZĄ a wcale nie jest lepsza...
Fakt faktów Katarzyna Trojanowska przesadza z tymi dedykami na cyckach i na cipie oraz z tymi filmikami i pokazami na skype
Powiedziała mi, ze te zdjecia zostały skradzione z jej komputera i zostały przerobione :/
Ciekawe komu chciałoby się tyle przerabiać poza tym trudno jest przerabiać takie napisy
Oskarżała także zmarłego Mateusza :)
>oskarżaj zmarłego :)
idiotka nie ma serca...
Jeszcze kłamać jak wszyscy znają prawdę ;D
I TAK WSZYSCY MAJĄ JEDNO ZDANIE O NIEJ.
>top bk
W sumie trzeba mieć dobry tupet żeby się tak zachowywać nawet przez internet. Bo jednak jak się zachowujemy przez internet ma wpływ na to jak zostaliśmy wychowani i wyrabia nam to opinię. A ona sobie wyrobiła opinię klauna i pośmiewiska na czaciku więc co się jej dziwić, że byla zdesperowana to musiała tyłek pokazać żeby nie stracić reputacji i podtrzymać się na swoim poziomie chociaż on był niski. Pani Derpka przeliczyła się bo myslała, że podbije tym świat i dorówna pani Trojanowskiej ale jedna i druga jest siebie warta więc nie ma o czym gadać.
Proszę Cię Patuś Przecież sama dobrze wiesz, ze ludzie w internecie inaczej się zachowują niż w realu
Przynajmniej większość :D
"Ludzie, którzy dużo mówią mało robią"
Taka prawda :D
Np. tacy hejterzy, którzy hejtują na guwnoczacie, guwnofotce w realu są zwykłymi debilami, którzy boją się własnego cienia a w wirtualnym świecie udają kogoś kimś nie są ;D Lub chłopacy, którzy się chwalą ile lasek zaliczyli jacy z nich podrywacze a tak na serio to prawiczki, którzy nie umieją zagadać do żadnej dziewczyny/kobiety
Ten cytat wyżej o tym świadczy
Oczywiście Ja nie mówię o wszystkich, bo przecież ich nie znam na tyle abym mogła ich oceniać ;D
No, ale w większości tak jest :D
Nie ma tu sie co rozpisywać ;D
I tak do tych zakutych łbów im się nic nie wbije :D
AMEN
prosze mnie nie obrażać.
Ogółem moje zdanie co do waszej rozpiski jest takie.
Człowiek wirtualnie wytwarza wokół siebie "tzw" aurę, chce być tu lepszy. Robię oczywiście to samo, nie powiem, że nie. Ale wyobraźcie sobie.
Jeśli ktoś jest "szmaciskiem" że tak brzydko napiszę - internetowo (gdzie powinien być lepszy), to kim musi być realnie ?
Bartas222
20
av_Dawid21dzidek
Dawid21dzidek
22
av_debesciaKus
debesciaKus
-
av_ege
ege
24
av_elzunia16